Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bağyanlar neden bunu yapamasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 muhabbet ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Basurlu dötle tosurarak fayans düşürme rekoru muhabbeti. Tabi bayanlar yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 iyi bir cocuk olursan belki sirinleri bile görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 neden çatlasın ya fayans neden bayan da yapmasın of? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 cansu öm atamıom sana bi kaç msj sil istersen=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Simdi bir, adam insan degil. Iki, nasil anlayamadiniz ya helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 üc,cok sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 cansuya anlatıcamda işte öm atamıyorum..arkadaşada hayvansın demek istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ya bayanlarda kırabilir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 O bayandan kacican cunku Bulent Ersoy'un ameliyatsizi gibi biseydir en iyi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Şahin K yı sahneye davet ediyorum. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 20:17 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Efsanalere doğru adım adım gidiyor başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Şahin K kalp krizinden ölmemiş miydi ya? (TARTIŞMADA YENİ BOYUT) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bir ara dolaşıyordu öyle bir muhabbet. Ölse gazetelere televizyonlara falan çıkardı bence. Kolpadır o yaa. Ama öldüysede kesin fayans kırma rekor denemesinde ölmüştür kalpten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: Şahin K kalp krizinden ölmemiş miydi ya? (TARTIŞMADA YENİ BOYUT) Pamela andersonla yatmadan ölmem demiş geçenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yoo yok onun öyle bir arzusu tek istegi vatana millete hizmet etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 lavaboda el yıkıyoruz, duşta duş alıorz, banyoda banyo yapıorz, jakuzide jakuziyle ilgili şeyler yapıorz..tualete kakamızı yapıorz çişimizi akıtıorz klozet de tualetin kapağı oluyor(de yi ayırdım dikkat) böle 2 parça hani biri boş diğeri kapalı.. fayanslara da basıorz dokunuor ve okşuorz kesinlikle kırmıorz onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 abi hayatimda bu kadar gulmedim bu ne LAN efsane topic #1 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Ahaha bu konu sabitlenmeli, sinirlendiğimde okuyup gülmeliyim dfhşlkdlhsglşjfdsajfslajfsa.Bu arada 3. dünya savaşı olursa bilin ki ben sebep oldum dfhfdcvsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Kafanı kırabileceğimi düşünüyorum, Pek bi yumuşak duruyor burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 osbirciler toplanmış işte böle gençler attırın açlığınızı yatıştırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ben bi işemede 4 sinek birden götürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 GO HOME YANKEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 hormonlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar