Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anakart sorunsalı

RichardRiddick

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben anakartımı yıkadım sonra kurumadan çalıştırdım çok tozlanmıştıda.

anakartım rahat 400 fsb görebiliyodu. oc performansı çok iyiydi.şimdi ramleri de yıkamayı düşünüyorum.
ekran kartım 8000gts manyak bi performansı var çok iyi oc oluyo çok fena çok. bu arada ben ovırkılokçuyum.

işte böle sizde yapın çok fena çok.
Sosyal ağlarda paylaş

ya nasil yikadigina bagli
misal ben camasir makinasina attim kirmizi renkli anakart benim donlarin hepsini pembe yapmis kicima giyicek donum kalmadi ay sonuydu bide hic unutmam 3 gun donsuz gezdim
ama mis gibi kokuyor fanalri aciyorum booole ohhh lavanta kokusu yayiliyor isindikca

ama aklim basima geldi artik bulasik makinasinda yikiyorumda annem cok kiziyor tabaklari ciziyor alti die

ekran kartina domestos tavsiye ederim gecen ustune ketcap doktum yemek yerken kurudu kirlendi filan cok super oldu
CD rom demiyorum herkes lensin en iyi cif ile temizlendigini biliyor zaten

ramleride camasir suyuna atiyorum super oluyor tertemiz

PSU sorun cikariyor cok kirlenince onu kurutemizlemeye vericen baska cikar yolu yok

islemciyi ise sadece elde yikiyabilirsin bizim mehmed var burda mahallede hiyar gitmis yumusaticiyla yikamis islemci rezil oldu 775 de diil yani eski model 448 p4 tu pinleri ole yumusadiki takamadik bidaha
core2duo varsa kurutemizleme gene
core alrdan birine su kacti gecen benim 3 gun cikarana akdar imanim gevredi tek core la idare ettik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...