RichardRiddick Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 arkadaşlar ben anakartımı yıkadım sonra kurumadan çalıştırdım çok tozlanmıştıda. anakartım rahat 400 fsb görebiliyodu. oc performansı çok iyiydi.şimdi ramleri de yıkamayı düşünüyorum. ekran kartım 8000gts manyak bi performansı var çok iyi oc oluyo çok fena çok. bu arada ben ovırkılokçuyum. işte böle sizde yapın çok fena çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ıslak halde çalıştırmak çok riskli, kesinlikle tavsiye etmem. yıkamak bile riskli ama yapmışsın artık, bence yıkama başka çözümler ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 sabunla köpürtmeden fsb de artış beklemeyin overclock yapcaksanız... . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 saç kurutma makinesiyle kurutulur da, nedn yıkadın? ilk defa duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 AGA DELER AYRI YAZILIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: sabunla köpürtmeden fsb de artış beklemeyin overclock yapcaksanız... ama sıvı jel iş görür. çok fena oc yaparım. kaç tane wr um var kaç heyt bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ya nasil yikadigina bagli misal ben camasir makinasina attim kirmizi renkli anakart benim donlarin hepsini pembe yapmis kicima giyicek donum kalmadi ay sonuydu bide hic unutmam 3 gun donsuz gezdim ama mis gibi kokuyor fanalri aciyorum booole ohhh lavanta kokusu yayiliyor isindikca ama aklim basima geldi artik bulasik makinasinda yikiyorumda annem cok kiziyor tabaklari ciziyor alti die ekran kartina domestos tavsiye ederim gecen ustune ketcap doktum yemek yerken kurudu kirlendi filan cok super oldu CD rom demiyorum herkes lensin en iyi cif ile temizlendigini biliyor zaten ramleride camasir suyuna atiyorum super oluyor tertemiz PSU sorun cikariyor cok kirlenince onu kurutemizlemeye vericen baska cikar yolu yok islemciyi ise sadece elde yikiyabilirsin bizim mehmed var burda mahallede hiyar gitmis yumusaticiyla yikamis islemci rezil oldu 775 de diil yani eski model 448 p4 tu pinleri ole yumusadiki takamadik bidaha core2duo varsa kurutemizleme gene core alrdan birine su kacti gecen benim 3 gun cikarana akdar imanim gevredi tek core la idare ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 eywah eywah senin donlar gitmiş aga sen donsuz gezicen aman dikkat et kalabalıkta eğilme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bu ne ya.bütün forum sapıtmışmı yoksa uykusuzluktan benmi yanlış görüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ya yollayın şu adamı gereksiz gereksiz konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bi adam sapıtmış sadece dünden beri saldırılarına devam ediyo:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar