nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 obaa snde öss dmi =) git swg oyna oyun oyna, öss ye giren ne kdr kisiyi eleyebilirsm iidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 * sağ elinin işaret parmağını sağ gözüne götürür ve pışık yapar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 lan öss yi de kazanamadım.... çalışınca olmuyormuş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 swg ye başlamadan önce adsl bağlantımı alana kadar koto oynamıştım. baya ilerlediğimi sanmıştım ama yarısını bile bitirmemişim! (jedi kadaını iyi tatafa çekme yeri) bitirmedim yani. koto2 yi bulup alsam acaba nasıl olur? oynayabilirmiyim? wow dabaydi da :( bekliyoruz swg2 veya kotor online ı.. emu dan bir haldt olacağı yok. .. o kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Kotor 2 oynamadıysan , şu an buraya yazı yazdığın da bile büyük vakit kaybettin diyebilirim sana Ulu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 uluuu.. wow demissin. abi nasl. nasl yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 swg pre cu da content mi ? ne contenti content sizdiniz be o oyunda ... ben mi yaptım mahalle kavgalarını ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Yürü be tiu kim tutar seni ! Nerelerdesin abi sende bi yüzünü göremedik ne zamandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 deno onumuzdeki hafta bi ara grsene oyuna camoka arada girebilirsn demisti bna takılırz brz =). ulu abi sn de gel hatta. nie tek tek sayıorm ki, hepiniz gelin iste hic yoktan bi kac gn takılırz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar