Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 1.7.2 kullanıyorum ben - sorun yok benim kullandığım trackerlarla (Demonoid, Digital Hive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 peki demonoidi ele alsak. invitation olayı hakkında bilgi verirmisiniz. mesela ben bi invite alsam nasıl değerlendireceğim nasıl +'larım olacak ve torrent'a nasıl entegre edeceğim o invite ı. =) hiç bilgim yok yanlış terimlere girdiysem kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 torrente bişey entegre etmiyorsun. davet yoluyla siteden kullanıcı adı aıyorsun - o ad ile siteye giriyorsun, torrenti indirip dlye başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 peki demonoid sitesinde release olan bi torrent aynı zamanda torrentspy, isohunt gibi yerlerde de bulunabiliyor mu? örneğin axxo'ların müdavimiyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Modemim geek UE1,utorrnet 1.6.1 ve 1.7.2 , bitcomet denedim.genel olarak hepside aynı.torrent'e elveda diyeceğim sanırım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar