Korax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bir zamanlar 256k bağlantı ile 25kb/sn aldığım hızları şimdi 2mbit ile alamıyorum.Açık portlarım işte(65535) adamakıllı 3-5 sitede buldum.Bırakıyorum yok arkadaş 50kb/sn'nin üstüne çıkmıyo.Bu nasıl iş anlamadım,torrent'te gayet sağlıklı ama inmiyo meret!utorrent kullandım,flashget kullandım aynı.Acaba bilmediğim herhangi bi ayarı falanmı var?Yada "beles bunnar" diye girip üyelik olmadan kullandığım torrent sitelerindemi bişey var?Tavsiye ve yardımlara kulak kabarttım bekliyorum.
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Yanlış olabilirim ama torrentteki hızını belirleyen faktörlerden birisi de o an dosyayı paylaşıma açan kullanıcıların upload miktarları. Eğer 50 kişi bağlanıp 1kb/s upload limiti koymuşlarsa taş çatlasa 50kb/s ile indirebilirsin. Tavsiyem seeder miktarı fazla olan torrentleri kullanman.
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 üyelikli siteler kullan maksimum hiz icin veya bedava sitelerde seed sayisina göre sirala, yuksek seedli dosyalari cek.
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 valla seedleri 50-60 olan dosyalar buldum ama onlarda bile bu hale geliyo.bide üyelikli sitelere üye olamadım genelde hepsi ya davetiye istiyo yada paralı.
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 seed 50-60 leecher 300 se cok yavas gelir. seed orani leecherdan fazla olmali.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 private olması pek önemli değil tracker'ın. seed oranı önemli. private trackerlarda yüksek seed oranı olduğu için makbuldurler. ama sen seed sayısı 50'den yüksek, tercihen 200-300 olan torrent bulabiliyorsan, seed oranı da 1e3ü geçmiyorsa çatır çatır indirebiliyor olman lazım. utorrent'te o portları kullandığından emin misin?
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 u torrentte yesıl nike isareti yakar bide portlarin aciksa. garip olan ben u torrente bazen port acmasanda kendisi testinde port açık ben takılıyorum falan diyor :)
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 147 seeder ve 30 leecher gibi bi torrent daha buldum ekledim ama tık yok adamakıllı inmiyo 3-5kb falan şaka gibi böyle. Doğru portlar olduğuna eminim,test ettirdim çünkü.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 sadece çok sayıda seeder olmasına deilde seederların ne kadar hızzla upload yaptıklarına bağlı birazda. mesela şu an indirdiğim dosyada 8 seed 39 peer a bağlıyım ama sadece seederlardan birinden 50 kb/s le indiriyorum toplamda hızımda 90-100 civarı oluyor 1mbit ile
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bide şöyle bişey var.300 seeder yazıyo ama suanda sadece 2(4) bağlı.bu parantez içindeki ne? anlamadım.ikincisi başka bi torrent'in trackerlarınıda ekledim üstüne üstlük.Neyse artık böyle test edicem bisüre stabil güzel bi hıza ulaşmazsa emule yine :( 8 gb boyutu ufak olsa problem değil..rapiddende 50 tane tek tek link indirmek istemiyorum.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 parantez içindeki toplam seed sayısı dışındaki ise bağlı oldukların sanırım. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 01:47 tarihinde, _ILuVaTaR_ tarafından güncellenmiştir ]
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hmm anladım.ya guide falan buldum,tcpip falan 50 sayısına yükselttim bişeyler yaptım hala tık yok.biraz bırakıyım bakalım test etcem bisüre daha
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 sinirim bozuldu şimdi.herifler 4000kb/sn falan çekiyolar,ben malak gibi izliyorum 3kb/sn falan böyle.nefret ediyorum şuanda torrentten.Kalan süre sonsuz falan işareti var üf..
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 utorrent'ta kendi bağlantımı yormayacak şekilde upload limit vermeliyim. 11 diyen var 5 diyen war. en sağlıklı en stabil bu rakam nedir. mesela 15 versem downloadım da düşer mi ki unlimitedda kitlio nerdeyse netimi.
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 1mbit için 14 kb upload limitliyorum ben utorrentte en efektifi o.
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 portlarla alakası yok.3 senedir kullandığım modem ;) ayrıca olsa zaten alt tarafta yeşil ışık yanmaz..
Silas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 USB modemim var. Format attıktan sonra ayrıyetten onun CD sini yüklemiyorum. Benim port açmama gerek var mı bu torrentler için? Eğer varsa yüklü olmayan modeme nasıl açarım?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Torrent ağa çok yüklenen bir sistem - bazı modemler kaldırmıyor, bazı modemler ise torrent bağlantısını reddediyor(genelde iş verenler için yapılmış modeller). Modemini araştır nette. ek: 256 daha az bağlantı kurar - modemin onu kaldırsa bile, bağlantı sayısı dörde katlanınca kotaramamış olabilir. Kullandığım program banlı olabilir. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 10:23 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Port açmanın USB modemle ilgisi yok. UPnP diye bir sistem vardır, portları otomatik atamaya yarar program da destekliyorsa(uTorrent de, Azureus da, BitLord da destekliyor). USB modemlerde bu genelde olduğundan USB'lerde port ayarlamana gerek yok derler(mesela benim USB destekli modemde kendin açman gerek). Modemin ayarlarına girip UPnP diye bir şey ara. Bulursan aç. edit: linkleri ekledim. ek: program yüklemen lazım değil. http://www.portforward.com - Burayı oku. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 10:21 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Stream Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 utorrent 1.7 ve 1.7.1 cogu trackerdan banli durumda suan. Bu iki versiyondan birini kullaniyorsan sorun yasiyor olabilirsin. Utorrent 1.6.1 indirip denemeni tavsiye ederim
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 1.7.2 release oldu sanırm enson. o sağlıklı dediler onu yükledim 14kb upload verdim ve 60ı gördüm şuan 1mbit im =)
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 valla utorrent 1.6.1 var uploadu açtım 15 e kadar ama çeken yok 5kb upload gidiyor sadece anlamadım download direk 100 .)
cado Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 seed 2300 leech 2200 nasıl indiremmi :) edit:healt ı az gösteriyo ondan sordum [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 12:23 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 1.7.2 şuanki. 1.6.1 e dönsemmi ne dersiniz?
Öne çıkan mesajlar