Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 böyle bişey oldu efendim arkadaşımın bilgisyarına. cdromun içinde hala kırık cd parçaları var. soru şu, acaba bişey olur mu? olursa en fazla ne olur? thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hep bir arkadastır zaten... ehm nereye girdigini bilmiyorsanız ne olur ne olmaz, icini acın cıkartın cok zor birsey degil. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:07 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 sonradan koyacağın cd'nin çizilme ihtimali oldukça yüksek. En Güzel yol açıp temizlemek bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 valla bi arkadaş len. msn verim mi :D ya ben normalde bilgisyarını kablo kablo kart kart parçalayıp temizleyen bi bünyeyim ama hiç cdrom içi açmadım. hele kendi aletim değilse hiç açmam da nolur nolmaz. aleti de görmedim bi tek patiye bak dedim üye olamadı gariban. yarısı fln içeride cdnin ama görünmüyo diyo kalanı diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 açıp temizleyin abi bir şey olmaz açıp sallayın düşer zaten camlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bi arkadaşın kardeşi bakalım okuyacak mı diye not defteri sokmuştu floppy diske amiga gibi bir şeyin, içini açıp defteri 1 saatte ikiye keserek parça parça çıkartmıştık ehehe yani çıkartamadık aslında tamamını, herif tamamı sokmuş defterin ya. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 08:36 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bakalım okuyacak mı diye sokmasa daha az salak gozukurdu, o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar