Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okuldaki internet

fizban

Öne çıkan mesajlar

simdik, okulda inanilmaz bir internet baglantim var. cidden inanilmaz, keza 5-6 MB/sec lere rahatlikla erisiyorum.

lakin torrent kapali, kapali derken soyle..

google a girip torrent diye bile aratamiyorum, cannot find server diyo, eksi sozlukte bile torrent yazamiyorum. paticikte de denemedim yazamam kesin ama.

emule icin bu sorun yok ama emule u da sevmem torrent ciyim ezelden..

bir cozum var midir bilen ?
Sosyal ağlarda paylaş

emule ye izin verip torrent i yasaklamalari garip geldi bana, denediysen oyledir tabii ama yoksa p2p programlarini da yasaklamislardir. Emule yi ben nerdeyse hic kullanmadim ama hemen hemen hersey var, biraz yavas ancak. Minciklamak lazim biraz.

Haber gruplarini (easynews vs.) ya da rapidshare e gecebilirsin.

odtude programlar yasak ancak torrent e gecis var, simdilik (daha banlanmadim ^^)
Sosyal ağlarda paylaş

Fizban okul boğaziçi sanırım biliyorum çünkü okulun bim i url satırına torrent kelimesini yazmayı yasaklamışlar.
Ben şuan okulda değilim son durum nedir bilmiyorum ama 2-3 ay önce nasıl çözdüğümü anlatayım.
Önce torrent aratmak için şunu kullanıyodum. Yalnız 3-4 mb gibi bi kota limiti vardı bedava olarak o yüzden fazla resimli sitelerde torrent ararken çabucak kotan dolabiliyor. Kotan dolarsa http://www.mininova.org a girebiliyodun sanırım orada download kısmına kadar urlde torrent kelimesi hiç geçmiyor çünkü.

Şimdi gelelim indirme kısmına ben şuan kendi bilgisayarımın başında diilim o yüzden hatırladığım kadarıyla söylüyim. Azureus kullanıyodum en başta sana kullanıcı profili soruyodu beginner yada expert diye expert seçmen gerekiyordu advanced ayarlara girebilmen için orda encrypted file transferi açman gerekiyo sanırım (bundan çok da emin değilim eve gidince bir daha bakıp söylerim)

Bir de ek olarak sock5 proxy kullanman gerekiyor tracker için. Sock5 proxy yi zaten google a yazıp bulursun bi proxy de 5-6 gün gidiyor.

Neyse biraz karışık oldu ayrıca boğaziçinde değilse bu yazı da yalan oldu:)Çalışmazsa eve gidince ayarlar duruyodur hala ordan bakar yazarım.

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 13:55 tarihinde, Larva tarafından güncellenmiştir ]
edit: Bu arada söylemeyi unuttum şu webproxy için de ssl encrpytion gibi bişeyleri seçiyoduk artık deneme yanılmayla bulursun ben öyle bulmuştum.
Bu arada bu kadar işlemi benden başka yapan çok kişinin olduğunu da sanmıyorum o yüzden torrent bağlantısı inanılmaz sene başında o kadar iyi değildi şimdi toplamda 500 600 kb lara çıktığımı biliyorum 100+ seedli kaynaklarda.Bitek okul beni yakalıcak diye korkuyorum bigün Bim den güneş gözlüklü üniformalı adamlar kapıma gelebilir her an:).

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 14:02 tarihinde, Larva tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

"torrent" adıyla query gönderememem "torrent" adıyla post gönderememe engel olmuyo. bugün çok baydım larva deniyemicem ama pazartesi denicem anlattıklarını teşekkürler :))

tutturmuşsun bu arada hehe

mum; yazın okul nüfusu o kadar boş ki, inan internet boşa akıyo. değerlendirmek lazım

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 13:07 tarihinde, fizban tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...