Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ey Turk Gencligi Bizi Korkutuyorsun

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
Laraken
üye § 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:50 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

bu arkadaşlar bi black metal konserine gelseler keşke. çok merak ediyorum haberin başlığını.

ey türk gençliği bizi kork..o ne lan?genç mi bunlar? genç kim?ben kim?

@g@ b1z rapciyiz

Rap 4 3v3r
Sosyal ağlarda paylaş

belki birtek makyajlar konusunda adama katildim söylenen şey dogru ; dehşet durmuyomu hatunlarda goth makyaj :D bende bayiliyorum bencede dehşet dogru yere parmak basmıs helal olsun diyorum o konuda amcama zevkli adammış.

şöyle birşeyi de unutma dısarda gördügün iki adamdan biri karısının elini tutmuyor yolda giderken, böyle bir ülkede yaşadiginizi unutmayın burası Türkiye taşrada adam annesinin babasinin amcasinin vs abi akrabasinin yaninda karısına adı ile hitap edemiyor ya elini tutmaktan öpmekten canım demekten bahsetmiyorum adam ismini söyleyemiyor bunu saygı olarak yorumluyor cünkü böyle görmüs bu adamlar ve dısarda gördügün %80 adamın kendi böyle degilse bile babası böyleydi bu tarz bir egitim ile cikti dısarı bu tarz yorumları bu tarz düsünceyi artik pek de önemsememek lazim tmm peki deyip geciceksin adamlar örümcek kafalı yapacak bişi yok yazıp cizecekler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nostredamus
üye § 09 Ağustos 2007, Perşembe - 06:54 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

khalad, 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 10:32 tarihinde demis ki:

çok güzel yapmışlar az bile helal

+1

Don't worry be happy...
[ Forum ] / [ Konu ] - [ U ] Syf: «« 1234567 / 7 »»
=o=

[ Yeni Konu ] [ Mesaj Yaz ]

*Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. Kişiler, üye anlaşmasında var olan şartların bilincinde olmak yükümlülüğündedir. Üye anlaşmasına göre, gönderilen her türlü içerik, içeriği göndermiş olarak görünen üye rumuz ismi ve üyenin kendisine aittir. Paticik.com ve yetkilileri, üyelerimizin göndermiş olduğu iş bu sayfada yazılı olarak bulunan içerik hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Yükümlülük altında olmasa dahi, var olan site içeriğinin bütünü veya bir kısmının site kurallarına uygunsuzluğu durumunda, iletişim sayfamızdan bize erişebilir, gereken düzenlemeleri yapmamızı
Sosyal ağlarda paylaş

ya isteyen istediğini yapar kıcımada makyaj yaparım
kız arkadasımlada sevisirim bu kime göre neye göre yasak ya?
Kız arkada$ını uluortada yatırıp sevişen tipler zaten idiottur.
hiç görmedım hayatımda öyle. yiişen insanlara sevişen insan diyen tiplemeler ya.

bende istemıyorum etrafta sipsiah ninja! gibi gezenleri onlarda satanist.!

Gothic makyajıda yaparım aha.
haç çizcem barışarakda. GEÇÇEM OlEY BEN SATANISTIM OLEY die bagiricam sipsiah giyip mosmor takılcam sonra dsgsdfgsd

sacmalık isteen istediğini yapsn kim ne karısır buna.

evet. öyle işte.

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 07:11 tarihinde, Mike tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle... Spastik_Serce' ye yapılan hakaretler dikkatimi çekti. Konuyu baştan sona okudum. Kanımca Burda yapılan, ve Güzide ülkemde de Bir çok insan tarafından Yapılmaya devam eden yanlış gözüme çarptı. Üslup ve önyargı yanlışı.

Serçe Fikirlerini belirtmiş, Yanlış bir üslup ve önyargı ile. Bunun üzerine.. Bizim pati geri kalmamış Üslup Çarpıklıkları ve önyargı saplantılarıyla, Karşılarındakini hiç tanımadan, Etmeden Etmişsiniz küfürleri.. (Özellikle kendisinin gelecekteki karısına edilen küfür beni bile rahatsız etti).

Aslen soruyorum.. Dışarıdan bazı kitlelere yanlış gibi görünen iki çiftin Sevişmesini, Gazeteye haber yapan Önyargı takıntılı insanlarla, Bu adamın iki Yanlış sözünden Yola çıkarak kendisinin Iq derecesiyle ilgili bağlantı kuran arkadaşlar.. Ne farkınız var?

Onlar yaptığı zaman.. Geri kafalılar, Bağnazlar olarak Adlandırıyoruz. Fakat bizimde konulara bakış açımız, Verdiğimiz tepkiler bir çok açıdan Benzer. Medeniyet, Çağdaşlık Sadece kıyafetlerle, inançla olmaz. Ahlak üslupta önemlidir. Yanlışa Yanlış şekilde cevap vererekmi doğruya ulaşabilmeyi planlıyoruz.

O çiftin yaptığı doğruymuş yanlışmış.. Tek bir fotoğraf karesinden. Bu kadar dar açıdan bakarak Söylediklerimiz hayalden öteye geçemez. O yüzden yapılan yorumlar eleştiri iyi de olsa, '' Takvim gazetesinin yaptığı yorumların ötesine geçemez'' Kanımca..

İnsanların Tercihleri, duyguları, Yaşantıları hakkında yorum yapmadan önce. 2 paragraf yazının, bir kare fotoğrafın ötesinde bişeyler daha gereklidir sanırım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Herkez aynı konuda aynı düşünür diyen beri gelsin , sana göre doğru olan başkasına göre pektabi yanlış olabilir , adam tasvib etmedigini söylemis , öee bunlar namussuz serefsiz keselim bunlari diye bişey önermemis.

Nasil hertarafını örtene ninja diyip dalga gecebiliyosak, bunlara gelen elestirileri de sindirebilmemiz lazim.
Bizle aynı düşünmeyen herkez fikibok cükübik.
Sosyal ağlarda paylaş

Hah o festivale Ankaralı Turgut'u çıkartsalar bile (ki ona doğru gidiyo) aynı görüntüler yaşanır emin olun.

Zaten o festivalin Rock la felan alakası kalmadı. İnsanlar grupları pek sallamıyo. Onlar için önemli olan kendi grupları. Çadır kuruyolar kafaları çekiyolar bi güzel. Sonrada hazır çadır var diyip amacına hizmet ederek... Neyse işte. 18-20 yaş arasındaki tanıdıklarımın neredeyse hepsi bu amaç için gidiyo oraya. Ahlaki çöküntü toplumsal yanlışlar felan boş iş. Önce ailede başlamalı işler. Ailesi saldım çayıra mevlam kayıra derse Türkiye'nin geleceğinden çok dem vururuz ama kimse ailelerden dem vurmuyo. Varsa yoksa gençleri tokatlayın zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar tartışmaya ne gerek vardı ki bu çocuklar yapıcaklarını herkesin gözü önünde yapmışlar. Bunun neresi yanlış onu anlamıyorum şeriat düzeni hariç bir çok ülkede bu tür insanlar var ve olması gerekiyor bunlarda toplumun farklı renkleri. Ha en azından kara çarşaflar,türbanlar içine giripte ne halt yedikleri belli olmayacaklarına böyle olsunlar daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...