elesso Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 serce sen hiç sevgilin kucağında otururken boynunu öpmedinmi hayatında? veya ne biliyim başka herhangi samimi bi olay? [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:49 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Rock'n Coke zaten amacı belli.... uyan türk gençliği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 birisine hakaret edicek kadar acizsin öylemi? edit : öpersin de , evde öpersin, evinde öpersin, etraf boştur öpersin, müsaittir öpersin, rock'n coke un ortasında kucağıma oturtmam, kendim utanırım. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:51 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Sen o kızın yüzüne tükürmem bile derken hakaret olmuyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bu arkadaşlar bi black metal konserine gelseler keşke. çok merak ediyorum haberin başlığını. ey türk gençliği bizi kork..o ne lan?genç mi bunlar? genç kim?ben kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 spastik benle evlen =( ben hiç kimseyle sarılmadım valla bak..evimde oturan örgü ören bıyıklı birisiyim..evlen benle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Black Metal konserine gitmek zaten bir Türk genci için tüm ideallerden kopmak demektir. lol [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:51 tarihinde, Dregoth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Yüzüncü mesajda son bulsa bu kısır kavga... Yok kızın olsa yok böyle denemezmiş... Kalitesi, mantalitesi belli bir gazetenin yaptığı saçma sapan bir laf işte. O karede saçmalık arayanlarda kabahat ne o karedeki kızda nede oğlanda... Herkesin sevme şeklini göstermesi kendisine. İster fısıldar, ister içip kaynaşırlar. Herşeyden önce bu muhabbeti hiçbir yere varmayacağı halde uzatmak saçma [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:51 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ya yunus said: serce sen hiç sevgilin kucağında otururken boynunu öpmedinmi hayatında? veya ne biliyim başka herhangi samimi bi olay? böyle şeyler sorma lütfen..sen hiç ateş böceği gördün mü desen bile daha merak uyandırıcı olur;en azından cevabı iki şıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 . [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:55 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ben bi erkek olarak kızların haline üzülüyorum asıl sorun bu zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Onlar da sana üzülüyor, merak etme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hoyt. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 00:55 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 dregoth aynısını ben yazcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 black metalle ne alakaki? edit: black dinliyorum bende [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:58 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 O tamamen tersi anlam ifade eden, black metalin kötü veyahut yargılancak birşey olmadığını anlatan bir post... Yanlış anlaşılma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 iyide biz black metale, uzun saça birşey demedikki? ( kendim öyleyim lan) 1-2 şey söyleyince iyice aştınız siz , ne var ne yok söylemeye başladınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ne korkuyolar acep, kesin hippi yaşıtları vardır bunu yazanların. burada daha korkacak bişi yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bunun üstüne yazılmış esprili birşeydi... Ne alakası ver kendine alma herşeyi. Laraken üye [şikayet et] § 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:50 [ özel msj ] bu arkadaşlar bi black metal konserine gelseler keşke. çok merak ediyorum haberin başlığını. ey türk gençliği bizi kork..o ne lan?genç mi bunlar? genç kim?ben kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 tehliquenin farqında mısın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 anti-everything yazılı tişörtlü rockçı gördüm ben zeytinlide be siz ne diyosunuz. tey tey tey... çok asiydi korktum kaçtım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: ben hiç kimseyle sarılmadım valla bak..evimde oturan örgü ören bıyıklı birisiyim..evlen benle.. ben böyle bir şey ifade etmedimki. sadece resim bana göre yiyişme gibi geldi hoş değil dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 beynine sıçtığımın yobazları.. işte bu nedenle nefret ediyorum artık türk halkından size ne bre size ne siz karıalrınızı kara çarşafa sokarken dininizi!? yaşarken iyide orta bir çift romantik bir an yaşarken mi kötü bıktım artık şu herkesi kendi dininize, ahlakınıza göre yaşamaya zorlamanızdan.. bi çektirin gidin.. hangi mağarada yaşıyorsnaız yaşayın dicem saçma olacak sokakları ele geçirdiniz zaten ninjalarınızla , sakallarınızla, badem bıyıkalrınızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 kime bu? takvime mi, bana mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 insanları kendi ahlak ve din kuralalrına göre yaşamaya zorlayan herkese, hakaret eden herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar