Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Community 13/10/03 Saat 22:30 Kokoreç Faslı

chrounos

Öne çıkan mesajlar

Axedice lunaparkin orda in. ordan dümdüz aşağıya yürü sahile doğru. sabit pazarın içinden geç orda zaten görücen kokoreççileri.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

oba bi sn be
biz 15-20 dakka once telefon actık boneparta
adam herkes yattı uyudu kimse gelmiyor falan dedi? ne iş?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
- adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
Emaleth, 13 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki: erkekleri severim ben :P

[Bu mesaj karakedi tarafından 13 October 2003 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala bekliorum walla 1 saat oldu...

(bu mesaj laptop + cep telefonu vasitasiyla yazilmistir. Benim yalan soyledigim de dunya uzerinde gorulmemistir...)[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf Bone değil bende suçluyum..
saat 11 oldu bende artık gidilmez falan dedim. bir organizator olarak tam yalan iş yaptım..

Özür Özür Özür..

Kedi haklı.. haftasonu ekilen elemanın hesabı bizden olsun, herkesin gönlü alınsın..[hline]I'm awaiting the sunrise
Gazing modestly through the coldest morning
Sosyal ağlarda paylaş

allaaaah.. kedi chrounos olm mal varlığınızı getir lan... Anca yeterrr... *! haftasonuna kadar açlık grevine girer*[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 13 October 2003 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

k o zaman haftasonu axedice'a yemek ısmarlanacak misafir edilecek, hesabı olayda suclu olan bonepart ve Kronos odiyecek, ama bone ve kronos ogrenci oldugu icin simdilik fedaykin ve kedi odiycek, ileride kronos işe girerse bugunki borcu tahsil edilecek, bonepart'i nasılsa bi iki buluşma sonra linc edeceemizden bonepartın ilerisi yok gibi bişi, onu hesaplamadık boş yere ;)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
- adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
Emaleth, 13 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki: erkekleri severim ben :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaaaa hem aç kaldık hemde borçlu çıktık :-P Ama olsun axedice'ın hesabı bizden ok, hem o bir gece yayın yaparken en iyi dinleyicilerimden birisiydi ona bir değil bin tane kokoreç feda :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...