Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Kızları

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Ben yurtdışında üniversiteye gitmeden benim için herşey normaldi, bende kız ilişkilerinde herşeyi adım adım alıp kuralına göre oynardım, ne zamanki yurt dışında kız arkadaşlarım olmaya başladı türk kızlarından nefret başladım. çünkü çıktığım her kızdan daha güzeller (bir bütün yüz güzel aynı anda vücutta kusursuz) mütevazi , maddi olarak üzerine binmeyen öyleki bir kız arkadaşımın hesabını ödicem diye tutturduğum için ayrılma eşşiğine gelmiştik. Hakkaten Hıncal Uluç un dediği doğru : Türk mankenleri kendilerini birşey sanıyor halbuki finlandiya gibi ülkelerde bir metroya bindiğinizde herkez manken.. Ama yurtdışında okumanın en büyük dezavantajı artık oyunu eskisi gibi oynıyamamanız oluyor, öyleki artık burda bir kızla çıkmaya çalıştığımda o ağırdan almalar o paranı yemek için yapılan senaryolar, öncede inanılmaz büyük bir zevkle oynardım bu oyunu ama sanırım artık kızdan tiksindğimi belli ediyorumki heralde olmuyor. yüretemiyorum. Ben dünyada türk kızları kadar güzellik açışından yetersiz ama bir bu kadarda kendini beğenmiş bir ırk görmedim.

Not: Bu benim görüşümdür, herkesin görüşünede saygı duyarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece güzelliğe bakıyorsan o senin sorunun. Güzellik gelip geçicidir ki. 3 tane çok sağlam kız arkadaşım var. Hiçbirinide yabancı herhangi bir kıza değişmem. Türk kızları gayette iyidir. Mal olan kız yada erkek farketmez her ülkede vardır. İyisine denk gelmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

valla büyük oranda haklısın. Türk kızları ile yurt dışında ki kızlar arasında büyük farklar var.

Güzellikle yurt dışı ile boy ölçüşemezler. tavır hal bakımından gene solda sıfırlar. Fakat sonuç itibariyle bir türk. Evlendiğinde yanındaki kadının senin kanından olması çok önemlidir. Seninle aynı şartlar da büyümüş olması. AYnı kültürden olmanız ve bir tepki verdiğinde bunu anlayabilmesi önemlidir. Yani kısaca yaşlanırken yanında durucak kadın kendi milletinden bir kadın olursa daha mutlu olursun.

Sen şimdi diyosan bana ben çıkmak için eğlenmek için yada vakit geçirmek için yurt dışında ki kızlarla birlikte oluyorum. Türk kızlarıylada kıyaslıyorum bu sevgili olayını. O zaman tamam. Bu konuda yurt dışı ile ki özellikle kuzey ülkeleri ile yarışmayı bırak yanlarına bile yaklaşamayız.

Hele ki ukranya rusya polonya gibi kuzey ülkelerinde ki hemcinslerimiz kadınlara önem vermiyorken onları kıskanmıyorken bizim bu sahiplenme duygumuzu görünce, bağlanıyorlar. Bu onlar için çok değerli birşey. Sadakat ve sahiplenme duygusu argo da gavurları çok etkiliyor. Türk kızları ise gelip geçiyor. hayat böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

bi türk kızı olarak tamda türk olmasamda genede türkiyede yaşıyorum ve türküm yani..herneyse bi türk(kızı) olarak sen genelleme yapmışşın kusura bakma ama karşına çıkan kızlarda iş yokmuş..türkiyede karşına paranı yemek için kız çıktı diye bütün türk kızlarını hedef göstermeye gerek tok bence..yurtdışındada karşına iyi birileri çıkmıştır tercihin iyi olmuştur. bence türk kızları kötü,çirkin yurtdışındakiler güzel diyeceğine türkiyede yalnış kızlar çıkmış karşıma diyebilirsin..bu birazda senin seçimine bağlıymış..
türk kızları kötü diye aşağılamaya hakkın yok bence..
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında birşey demiyorum, ben türk kızlarının özgüvenine hayranım, 1.5 sene önce sanırım acun ılıcalı genç bakış'a katılmıştı yaptığı programlardan bahsediyordu, bir kız söz istedi ve bunu söyledi: Bu acun firarda birçok ülkeye gittiniz ve birçok kız gördünüz ama hiçbiri türk kızları kadar güzel değil dimi dedi? acun tabiki olumlu bir cevap verdi, yani kariyerimi riske atacak dahi olsam o kıza cevabını verirdim. Gerçekten muthiş bir özgüven..
Sosyal ağlarda paylaş

benim kendi görüşüm dedim, ve yüzde vermedim herkese kastetmedim, ayrıca kötü demedim kendini beğenmiş ve oyuncu dedim her 2 taraf karşıdakine güvenene kadar 2 3 ay dürüst bir ilişki olmuyor.

Aslında şunu sonuna kadar savunurum, türk kızları çok güzel bir ırk değil ve güzellerinin birçoğuda belkide bizim yüzümüzden (erkekler ) bu kadar kendilerini beğenmiş. ya ben amerikada mc donalds çalışan bir kız görmüştüm, hayatımın şokunu yaşadım, çünkü bizim ülkeye gelse 1 numaralı manken olucak bir kız mc donanlds ta çalışıyor, utanmıyor, sıkılmıyor.. Utanmıyor diyorum çünkü utanılcak birşey yok aslında ama bizim ülkede hiçbir kız güzel kız bunu kendine yediremez.

Bu arada türk kızlarının hepsi para yemeyi seviyor demiyorum, sayısı yadsınamaz derecede çok (benim arkadaşlarımda var) parayı hiç umursayamayan kızlar var. Ama belirttmedim ama benim için güzellik çok önemlidir , güzellerimiz( en azından benim karşılaştıklarım) birçoğu öyle.

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 11:27 tarihinde, Hellsing tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 11:38 tarihinde, Hellsing tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hellsing +1
bence de yabancı kızların artıları turk kızlarından cok , ki nedeni guzel insanın egosu yuksektır. tabi ki burda guzellık kavramı da degısıyor cunku turkıyedekı guzel kız fınlandıya da guzel sayılmazken, ulkesınde cok uber guzel sayılmayan kız burda ılah goruluyo (cunku guzel). e bu da halıyle gotungen kalkıngen olaylarına olanak bırakmıyo , oyse bızım kızların (guzel olanlardan bahsedıyorum - evet hep guzellerle takılıyorum kaaretsın =P bkz. tikkycemal-) popoları tavan yapmış oluyo.
forumdakı kızlar kafama vurmayın plsssss
Sosyal ağlarda paylaş

Türk kızlarının hepsi böyle olmasa da yüzde 98 gibi bir oranının böyle olduğunu söylemek mümkün bence de. Hellsinge katılıyorum. Bir an önce yurtdışına yelken açıp kurtulmak istiyorum şu pinpon maçlarından ego tatminlerinden. Bulunmaz hint kumaşısınız sanki
Sosyal ağlarda paylaş

ARkadaşım tespitlerine katılıyorum.Çok haklısın.Zaten ben yurt dışında yaşasam kesinlikle bir türkle birlikte olmam.Türk kızıyla yani.Bizim toplumumuz bazı şeyleri hala içine sindirememiş,saat 7 den sonra kocaman kızına dışarı çıkma yasağı koyan aileler var.Onu bırak kızlarda namusu bacak arasında kabul etmişler ama hepsinin kafasındaki zarları delik.ZOrunluluktan Türk kızlarıyla birlikteyim
Sosyal ağlarda paylaş

Türk kızları sahiplenmeyi seviyor bana sorarsan.
Yabancı ülkelerde öyle bir olay olduğunu sanmıyorum.
Misal Amsterdam , takıldığın kızlar sanki bir arkadaş, gece bir yatak partneri ; ama ertesi gün yolda gördüğünde aa naber nasıl gidiyor diyip takılabileceğin insanlar.
Heh sonra başka gün başka bir kızla beraber olman genelde o arkadaş ortamında yankı oluşturacak bir olay değil.

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:11 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

%100 katiliyorum 1 ton boya suratinda sis suratli bir halta benzemeyen ama sanki kucuk daglari yaratmis gibi gezinen zavalli Turk kizlari.

Akca pakca nur yuzlu mutevazi arkadas canlisi kompleskssiz bazi seyleri artik asmis Avrupali kizlar hatta londrada yaziorum bunlari Turk kiz arkadasim tuvalete gitmisti gelecek ynaima bir an once yazip yollamaliyim basak

meymenetsiz Turk kizlari

hizli hizli yazdim kotu olmustur ama %100 katiliyorum kardesim byes bn kacar ehahe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...