theCio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 T-shirt'ün göğüs kısmına ütülenmiş bir sabit bir ekolizer resimi değil ya da keyfine göre haraket etmiyor. Güzel tarafı, duyduğu müziğe göre gerçekten haraket etmesi. Nasıl mı? T-shirt'ün arkasında gizlenmiş bataryası var ve burdan aldığı güç ile önündeki LED ekranı çalıştırıyor. Ekranda müziğin ritmine (aldığı titreşime) göre haraket ediyor. Zekice di mi? Evet bu t-shirtler istanbulda nerede bulunur özellikle kadıköyde bilgiğiniz yer varsa süper olur.. http://www.youtube.com/watch?v=OxhW0pV7BLo http://www.youtube.com/watch?v=_NvIC0meomo&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=cKNsv9Lwmf8&mode=related&search= [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:58 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:00 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 http://www.bunlardanistiyorum.com/productdetails.asp?ProductTypeID=108 bu site var gerçi bügün keşfettim garbıçta bende:) 59 yltmiş fiyatıda [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:06 tarihinde, tellos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Niye kişisele açtım onuda anlamadım ya keşke konu dışına açsaydım. Biliyorum birçok site var ama elden almak istiyorum dükkan tarzı beden sorun olmasın diye sonra. Elden satan bir yer bilen varmı bakıp denemek istiyorum olmadı internetten vericem sipariş [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:06 tarihinde, theCio tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 iyi de k3nk the b@b nasıl yıkanıyormuş ki bunlar ? tek giyimlik mi yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ilk videodaki elemanın dans edişine hasta kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 abi 60 lira diyolar fiyatına üstümde hem yanıp sönen bişi taşiyacagim ışıklı reklam panosu gibi hemde 60 lira verecegim geçicen o işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Nası yıkıyosun ki bnları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 yıkarken elde yıkıyomuşsun. ütü yapmıyosun o plaka yerine. birde pilli çalışıyo o pilleri ve bataryayı söküyosun üstünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ölçü problemi olmasa alıcam small mı alayım yoksa medium mu ona karar veremedim elde patlama durumu yüksek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 medium olur sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bende o yüzden karasızım ama sitenin altında ölçüleri vermiş alıcan bi metre ölçüceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 giyilmeden anlaşılmaz ki o :p tshirt kalın mı ince mi ? yapışıyor mı yapışmıyor mu vs. ölçeyim ama bi yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 şehirlerimiz çok gürültülü. hangi birini algılasın, dolmuş kornasınımı, araba zırıltısınımı hedehödö. istanbulda iki günde pili biter. [spo]postlarımla sosyal mesaj veriyorum, bulaşıklarımı makinede yıkıyorum[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ekolayzır fullde geziceksiniz nasılsa türküyede bence bütün seviyeleri en üst düzeyde bir ekolayzır resmi bastırın herhangi bir t shirt e 20 liraya tamamdır kasmayın. don't worry, be happy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar