Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sizi esefle kiniyorum ve size laflar hazirladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Tamam tamam konuya geri dönelim.. Code Geass'ten beri en beğendiğim anime bu oldu. Cidden çok sağlam süprizler var animede. ancak ve ancak Özellikle 8.Bölüme aşırı kıl oldum. Ben hala geri dönsün diye bekliyorum her animede.. Hani ruhu gelir filan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 zaten (+trigun sposu) TTGL'yi TTGL yapan unsurlardan biri de bu bence. Ölen adamın hiçbi şekilde geri gelmemesi animenin kalitesini artırıyo. Mesela Trigun'da Vash Legato'nun kafasına çat diye sıkabildi. Hiç kimsenin çok iyi bi insan olmadığını gösteren bi sahneydi bi bakıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Grrhh!! Daha yeni başlamıştım animeye. Kamina da favori karakterlerimden biri olma yolunda ilerliyordu. Ama herşey ama herşey 8. bölüm iile değişti. Ya Kamina ölür mü? Kamina yı öldürelim diyen kafaları esefle kınıyorum. Şimdi Simon gibi uyuz bi karakteri çekicez geri kalan 20 bölüm. Olmaz. Açıkçası geri dönmeyeceğini bildiğim halde Kamina nın dönmesi için izliyom. Hani olur ya Spiral King alır Kamina'yı beastman yapar. Sonra Simonla karşılaşır ve tekrar gerçek Kamina olur. Ama olmayacak. Biliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 valla ben begenemedım bu animeyi. izlerken zaten bırakıp kenichi izledim bitirdim simdi 12. bolumden dondum geri, harddiskimde yer acılsın diye zorla izliyorum :) izlettirmiyor neden anime kendini.benım dusuncem tabi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Thaumiel said: Grrhh!! Daha yeni başlamıştım animeye. Kamina da favori karakterlerimden biri olma yolunda ilerliyordu. Ama herşey ama herşey 8. bölüm iile değişti. Ya Kamina ölür mü? Kamina yı öldürelim diyen kafaları esefle kınıyorum. Şimdi Simon gibi uyuz bi karakteri çekicez geri kalan 20 bölüm. Olmaz. Açıkçası geri dönmeyeceğini bildiğim halde Kamina nın dönmesi için izliyom. Hani olur ya Spiral King alır Kamina'yı beastman yapar. Sonra Simonla karşılaşır ve tekrar gerçek Kamina olur. Ama olmayacak. Biliyorum :( Tamamını izlediysen oku Ne o ? 17. bölümde Simon'un ne kadar harika ve karizmatik olduğunu mu farkettin? Sonraki bölümlerde de ohaa mı deyiverdin.. Ehah.. Öyle bu TTGL ... Müthiş bir anime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Herşey rağmen Tengen Toppa Gurren Lagann FTW Kamina FTW Yeniden izlerken bile "erkeksi gözyaşlarımı" tutamadım Ha bide Kittan FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bir ara bende izleyeyim ya bir daha,sonra bir daha bir daha :p ttgl ile ilgili bir şey gördükçe gaza geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Bende tekrar deniyim dedim, 9 dan öteye gidemedim. Siliyorum artık HDDden DVDye yazmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Bende bir daha izleyeyim dedim, hepsini izledim bitirdim. HDD'den silmeye gelmez. Yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Batch torrent bulamadım bir türlü ben de geçen OVA'sını indirdim Episode 5.5 gibi birşey. Hayatımda hiçbirşeyi internetten indirdikten sonra harcadığım byte alanına bu kadar acımadım desem yeridir. Kaede hissettiklerini anlıyorum merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ssj4songoku said: Bende bir daha izleyeyim dedim, hepsini izledim bitirdim. HDD'den silmeye gelmez. Yazık olur. bende buna katılıyorum (hadi bakalım ahuahuhu) o değilde yanlış hatırlamıyorsam TTGL yazarımı ne yenibir mangaya abşlayacakmış "Lost Seven" adı altında (yamuluyor olabilirim bakmaya üşendim) Gainax'ın da yeni bir anime projesi varmış... sabırsızlıkla bekleyelim bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Aynı adamlar toplansın, danseden futbol topları yapsın yine de izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Gurren Lagann filmi geliyor Ben + Kaede hariç herkese hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 oley be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Kamina olsun filmde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Hadi sevmiyosun anladık da, sırf çamur atmışsın olmamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 TIME-SPACE PUNCH FUCK YEAH yeni bitti,ömrümde bu kadar gaz a dayalı bir anime izlememiştim müthişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Yeniden izliyorum of of ne kadar gaz bu anime ya :D Ciddi , bu kadar başarılı anime yok gözümde ya.. Helal.. Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Hızlıca bi TTGL özeti istiyenlere http://img13.imageshack.us/img13/9092/1235496052947.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 BLASPHEMY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ben de dün ve bugün indirdim, izledim, sevdim, arşivledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Kaede said: Hızlıca bi TTGL özeti istiyenlere http://img13.imageshack.us/img13/9092/1235496052947.png muhahha o.0:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ttgl ile dalga geçen çok resim varda hayati tehlikeye giriyorum 2 metrelik fanboyları yakınımda oturuyor >: http://img67.imageshack.us/img67/6386/1215933829918.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 hmmmm.... o değilde konuyu baştan okudumda kaede iyi kavga etmişiz zamanında hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar