Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Tamamdır, teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bölüm 23 mkv formatında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 karar verdim bitmeden ilemeyecem kalan bölümleri... meraktan yiyecem kafayı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 [spo]Ben hala Kamina'da kaldım. Kamina anime i çıkarsınlar. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 [spo]O diil de, Simon yapmış karizmayı. Baya benzetmişler Kamina'ya.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Aynısının tıpkısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 gainax bu isi biliyor , zaten flcl deki deneysel cizgilerle kanitlamislardi neler yapabileceklerini dinamik sahnelerde,ayni tarzin izinden giderek harikalar yaratmislar.tadindan yenmez bi seri olmus , izlemiyorsaniz cok sey kaciriyorsunuz. [spo]birde 22-23 deki simon,viral,leeron dialoglari kopardi , ozellikle viral : "can i kill him"[/spo] birde dayanamadim bu topice atim dedim,bonus bu speedpaintte viral hayranlarina,hastasiyiz kendisinin [spo][/spo] [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 14:59 tarihinde, cakeonroof tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ya ben, lan neyse bi şey demiyorum. Bi de 20 dakika yetmiyo bu animeye ben bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 [spo]sadece tek bir kelime kittan... adam gibi adamdı ve adam gibi adam gibide öldü bu sırada yoko ne bahtsız kızmış ya öptüğü ölüyor[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 :(( [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 02:06 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 [spo]Nasıl bir Kaminacılıktır bilmiyorum ama Kittan Yokoyu öptü diye bayağı nefret ettim=). Ama sonra Kamina kafasında biri olduğunu göstererek eşitledi durumu. Simonla Virali öpmeden biri şu Yoko yu durdursun..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 [spo]Tamam ya beni öpebilir. Bana bi şey olmaz Türküm ben sfdasd[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Tengen Toppa Gurren Lagan'ın ilk 25 bölümünü özetleyen resim buyrun :p [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Çok güzel olmuş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 [spo]...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 [spo]kamina...[/spo] budur sadece budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 [spo]Ağlak karakterlerden baydığım şu dönemde ilaç gibi gelmişti. Ellerim kırılsaydıda izleyemeseydim bu anime i[/spo] [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 15:22 tarihinde, zlorwf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Gel sub gel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 rawı çıktı ama üff bu bekleyiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Bu tarz anime başka var mı? Gerek elastik çizimler gerek aksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 gunbuster ve flcl... ikiside gainaxın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Peki, Kamina tarzı GAAAAAAAAAAAZ bir karakterin olduğu anime var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Berserk dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 s-cry-ed olması lazım ama ben beyenmemiştim bi düşüneyim başka var mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Sub da çıkmış. Ellerim ayaklarım üşüyerekten indiriyorum heyecandan. İlk defa bi seriyi zamanında izleyip tamamlıyorum. Bu kadarı normal de, o seri TTGL olunca insan heyecan yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar