zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 [spo]1000 bölüm çizseler 1000inini de izlemek zorunda hissediyorum. O işaret parmağını bir daha görebilmek için sol kolumu verecek durumdayım. =)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 [spo]Bence yeni bölümler çok güzel oldu. Kişilerin büyümesi ile karakterleri altında yatanlar ortaya çıkmış oldu. Bir tek üzüntün nia içindir. Son bölümde Yoko'nun gelme sahnesinde sevinçten göbek attım desem kardır. Bence kamina gelecek... ya adam simon'nun cenneti delmesi gerektiğini falan nerden biliyordu ki. Kamina çok süper adamdı ama ben simonuda seviyorum ama en çok yoko seviyorum. Yedi yıl yaramış baksanıza hanfendiye.....[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 yahu zor tuttum kendimi spoilerları açmamak için heh daha 10dayım ben yetişirim 1-2 güne çok izleyemiyorum bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 [spo]Ben Yoko görmeye dayanamıyorum Kamina yı satıcak başka birini sevicek diye.. Viali seviyorum ama Kamina yı en çok hatırlatan ve de temsil eden karakter o şu an serideki. Kaçmıyor, aynen Kamina gibi "real man". Onu da maymuna çevirdiler tokatlaya tokatlaya ama..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ooh bitti be. [spo]Yalnız bi şey dikkatimi çekti, açılışta bi sahnede Simon, Viral ve Helix King bi arada. Hemen ardından da Rosshiu falan geliyo. Viral'le Simon'un bi yakınlaşması olcak gibi. Yoko ikisini birden kurtarabilir veya Yoko onu kurtarınca Simon da Viral'i kurtarabilir. İyi ve kötünün ortak amaçlar için bi araya gelmesi ve sonradan dost olması olayını çok severim. Böyle bi şey olursa tadından yenmez.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Yeni bölümleri ne zaman çıkıyor bu serinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 [spo]Aklıma birşey geldi. Zaten Kaminayı Vial ile Boss öldürmemiş miydi? Vial neden hala ulan kaminayı öldüremedik diye geziyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 [spo]Hayır onlar sadece gurreni yaraladıklarını sanıyorlardı. Sonuçta o aldığı hitten sonra bile birleşip savaşmaya devam etmişlerdi. Sonuçta kamina kan kaybından öldü. Ya msn gelsenize ordan devam edelim muhabbete böyle paso spoiler olmuyor. Viral ve Simonun başbaşa vermesi zaten beklenen bir olaydı. Acaba gurreni viralmi kullanacak onu merak ediyorum[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 izliyorum güzelmiş 4. bölümdeyim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Hakkaten 10 numara bir anime. 21'i sabırsızlıkla bekliyorum yoku rullz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 derken 21'i bss-anon çıkarmış 21 Torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 21 bölüm neydi ya öyle [spo]Zaten bence Gurreni haketeden tek kişi Viraldı. İki tane manyağın birleşmesi ile eskisindende güçlü olmuş gibi görünüyor. Yoko-nun sensei halide bir başka "şekşiy". Seri gerçektende bu senenin en iyi mechası olmaya aday. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Gundam dan umutluyum biraz da eğer o iyi çıkmazsa dediğin gibi bu senenin en iisi bu. Ötesi berisi yok yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Obaa süper oldu, tam istediğim/beklediğim şey. Yoko OWNZ! [spo]Ama hala şu Rosshiu'ya kanım ısınmadı ve pek de ısıncak gibi durmuyo :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 [spo]Ne ısıncak ya bırak=) Viral geldi başka adama gerek yok artık. Simon, Yoko, Viral götürürler diziyi=)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 kıl bi adam gerekir herbir animeye o adam da o işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Kamina'nın dediği gibi Forehead işte. Ezik kalmış=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 22. bölümde çıktı sadece oha demek istiyorum [spo]Koskoca ayıda gemi yaptılar ya anti manti spiral falan dayanmaz bunlara... Nia da normale döner gibi oldu. Oh oh neyse 5 bölümmü ne kaldı heyecanla beklios[/spo] Bu sırada Arc Gurren Lagann FTW!!!!!!!11!!1!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Hemen izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Çok birşey bulamadım ben bu son bölümde=/ İkiliden daha güzel şeyler bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 İlk 8 bölümün özeti olan resim :P [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Espriyi anlamadım ? =( Ayrıcana çok güzel bir anime, herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Bu kadar güzel bir animi çok az kişinin takip etmesine içim gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Eşi zor bulunur bi anime bence. Animeden çok anladığını zanneden, okulunda dergisini falan çıkaran bi arkadaşım kısaca bakıp "bu ne böyle ya saçma sapan, istemem" diyip geri çevirdi mesela. Önyargı denilen şey bu olsa gerek. Bu arada 23 ne zaman çıkıyo? Ya da şöyle sorayım, Japonya'da hangi gün yayınlanıyo ve 1280x720 (h264) sürüm fansub hangi gün çıkıyo= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 pazarları yayınlanıyor anime. Dediğin versionda genelde 1-2 günde çıkıyor yayınlandıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar