wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 izlemek isteyenler kaçırmasın şu anda konseri devame diyor... [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:00 tarihinde, wizardofoz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 tek kişi değiller sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bu fandangoda neymiş ya dörtlü. Helal olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kimdir nedir ne değildir, hiç bir şey belli değil. keşke bu tip topicler önceden açılsa. herşey bitiyor biz sonra görüyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Yayın akışında ''The Romeros Klasik Gitar Yıldızları'' diye geçiyo ama, bilemiyorum bende, çok keyifli ama konuyu açana teşekkürler:) 4. Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali için gelmiş dünyada ünlü İspanyol grupmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ben teşekkür ederim. Özellikle teletextten baktım saat 1.20ye kadar sürecekmiş. Konuyu açtığımda çok geç kaldım diye üzülmüştüm ama neyseki değilmiş. Eskiden gitar çalan ve hala tutkusu devam eden biri olarak zevkle izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 internet üzerinden izliyorum ses kalitesi çok kötü =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 huzur duydum gerçekten güzeldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar