Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dubai'de Elektronik Fiyatları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Konuyu pazar alanına açıcaktım ama dedim orası alım-satım olmaz :)
Neyse benim bi arkadaş Dubai'ye gidicek ordan cep telefonu aldırcam ona ne kadar düşüktür ordaki fiyatlar buraya göre?

Mesela bi T610 ne kadardır orda?

teşkürler şimdiden

Not: Benden yanıt alamazsanız pes etmeyin:P çaktırmadan girdim bilgisayara öss filan falan siz yazın cevapları soruları ben cumaya kadar yanıt veririm :)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
çok sağol bide galiba ordaki tuştakımı arapçaymış varmı öle bişey?[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
6 7 tane al el altı satarsın walla cok ucuz tuş takımını da deiştirirsn eer mumkunse telefonda[hline]What I've Felt
What I've Known
Turn The Pages , Turn The Stone
Behind The Door Should I Open It For You
What I've Felt
What I've Known
Could You Be There
Cause I'm The One Who'll Wait For You
Or Are You Unforgiven Too ?

Icq UIN = 788808
Mesaj tarihi:
Bnm arkadas aldı da abc fln arapşaydu onnar[hline]What I've Felt
What I've Known
Turn The Pages , Turn The Stone
Behind The Door Should I Open It For You
What I've Felt
What I've Known
Could You Be There
Cause I'm The One Who'll Wait For You
Or Are You Unforgiven Too ?

Icq UIN = 788808
Mesaj tarihi:
peki nokia 6600 ın fiyatını bilen varmı?

Not:valla dicektim isteyen varsa getirsin diye ama adam bana zor getiriyo kusra bakmayın :([hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:

Telefon için http://www.nokia.com.tr/id33213.html

[Bu mesaj ConspiratoR tarafından 13 October 2003 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
6600 ın tr/usa/dubai yada başka yer fiyatını bilen varmı?[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...