Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Selamlar, Konuyu pazar alanına açıcaktım ama dedim orası alım-satım olmaz :) Neyse benim bi arkadaş Dubai'ye gidicek ordan cep telefonu aldırcam ona ne kadar düşüktür ordaki fiyatlar buraya göre? Mesela bi T610 ne kadardır orda? teşkürler şimdiden Not: Benden yanıt alamazsanız pes etmeyin:P çaktırmadan girdim bilgisayara öss filan falan siz yazın cevapları soruları ben cumaya kadar yanıt veririm :)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 çok sağol bide galiba ordaki tuştakımı arapçaymış varmı öle bişey?[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Valla dubai ye giden birini bulursan kenarda köşede paran varsa affetme derim bence. atla al hemen.... :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 6 7 tane al el altı satarsın walla cok ucuz tuş takımını da deiştirirsn eer mumkunse telefonda[hline]What I've Felt What I've Known Turn The Pages , Turn The Stone Behind The Door Should I Open It For You What I've Felt What I've Known Could You Be There Cause I'm The One Who'll Wait For You Or Are You Unforgiven Too ? Icq UIN = 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bnm arkadas aldı da abc fln arapşaydu onnar[hline]What I've Felt What I've Known Turn The Pages , Turn The Stone Behind The Door Should I Open It For You What I've Felt What I've Known Could You Be There Cause I'm The One Who'll Wait For You Or Are You Unforgiven Too ? Icq UIN = 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 peki nokia 6600 ın fiyatını bilen varmı? Not:valla dicektim isteyen varsa getirsin diye ama adam bana zor getiriyo kusra bakmayın :([hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Telefon için http://www.nokia.com.tr/id33213.html [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 13 October 2003 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 yarı fiyatına yakın olur[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 aslında bi dubai yapıp gelmek lazım he. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 kuzende var ingilizce kullanıo t610 vodafone dan almış orda ama burda garantisi sorun oluo biraz neyse bikça gitgelle onu da çözüosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 dubainin yerini haritada gösterseler soramam...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Solonor, 13 October 2003 23:24 tarihinde demiş ki: aslında bi dubai yapıp gelmek lazım he. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. takılıyorum pesıne abı[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 6600 ın tr/usa/dubai yada başka yer fiyatını bilen varmı?[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar