Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 the usual suspects de eklenebilir izlemeyenlere tavsiyen.türk mafya babası =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Rezervuar Köpekleri'ni de ekleyelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Oldboy Léon Eternal Sunshine Of The Spotless Mind The Shawshank Redemption One Flew Over The Cuckoo's Nest V for Vendetta Forrest Gump A Beautiful Mind 50 First Date The Holiday The Lake House Hair(1979) Moulin Rouge Howl's Moving Castle başkada aklıma gelmiyo şuan, arada romantikte var müzikalde vurdu kırdı olarak algılanabilinicek ama aslında derin bi mantıkla çevrilii filmlerde, hatta anime bile var bitane =P hepside sevdiğim filmler tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 boondock saints nolur izle kotu dersen bende ben degilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 david lynch - eraserhead izle david lynche başlamak için. beğenmezsen zaten izleme. ki izleme. :D bir de stanley kubrick- killer's kiss izleme. antonioni- blow up izleme. bunları izleme de ne izlersen izle. büyüyünce alin taşçıyan olacağım ben, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Before sunrise Before sunset Jeux D'enfants Hana-bi A love song for bobby long When harry met sally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Amores Perros Crank Harsh Times In the land of women Kiss kiss bang bang Be cool Ten things i hate about you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 cellular the rundown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ben bi film ismi arıyorum yeni konu açmim boşa. arnold şvargzrhede'nin oynadığı şeytanlı bi film vardı. adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 end of days. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 scarface in orjinal dili ingilizce mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 YEAH!!! [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 03:02 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ben senin tam istediğin tarzda bi film söylüyorum o zaman. cindirella man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar