Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 açılışta pyroblast gereksiz bencede cast time cok uzun moblar gay bide lostan cıkıyorlar rangeden cıkıyolar flm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Fireball ile pyroblast arasında crit chance farkı yokki... iki tane arka arkaya atsam ne değişicek bi pyro bi fire atsam ne değişicek? Range den çıkma meselsine gelince.. benim başıma pek gelmiyo. Yani yaratığın nereye doğru gidicğeini tahmin edebilirsen sorun yok. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:50 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Leveling'in kralı budur level 59da bunu yaparsın. Sadece frostbolt+frost nowa ile adam kesersin. Mobların yarısı yanına bile gelemez. Ortalama her 10 mobda suya otururken aynı zamanda yemek yiyerek hpni doldurursun (10 mob sana toplamada 1-2k hasar ya verir ya vermez) Sürekli cirtlersin ama sürekli. Hatta level kasarken frostta mage armor kullanırsınki mana dahada uzun dayansın. Asla fire blast atmassın sadece frostbolt ve nowa kullanırsın, 66yı geçince bu ikiliye bide icelance eklersin Bu talentten kalan 11 puanıda arcane verirsin, buna ulaşırsın. Level 70 oluncada sıfırlar ne istiyorsan onu yaparsın. Ama iş level kasmaksa bu buildin eline su dökebilen build yoktur. Bi kere 2 hatta3 mobu aoe yepmadan sheep+ water elemanet 1 tanesini sen 1 tanesini diye çooook rahat kesersin sadece frostbolt+nowa ikilisi ile. Bu bile yeter zaten ne kadar hızlı mob keseceğiniz anlatmaya. yada sen su içerken water elemant 2 mob daha keser sana, senin mana doluncada aynen devam edersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Freemoon kendinden çok emin... Anlatırken içim geçti valla :) [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:17 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ya bende soriim o zmn arkadaşlar lvl 70 mage var full arcane yada full fire gitsem noolur ? pvp yapmak vede para kasmak istiyorum şöle bişi mesela http://www.wowhead.com/?talent=obhVcoZxgGzfccoeRt yada şöle http://www.wowhead.com/?talent=oigEfRfzgIuw [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:21 tarihinde, heracles1986 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ben fire derim. Çok hızlı kesmekte, yani psikolojik olarak ta güzel. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:23 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bende birsey sorayim hemen spell dmg 10 veren birsey sadece 3.5 saniyelik spellere direkt 10 dmg ekler diye biliyorum peki talent ile 3 saniyeye cekdigimiz fireball a da 10 dmg ekler mi ? yoksa sure kisaldigi icin daha mi az bonuz ekler ?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 talentla nekadar azaltırsan azalt büyü esasen kaç sn ye ise etkili olan o olur. Yani azalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Benim magede fire ve pyro+fire ile başladığımda critlemezsem ve mob ölmezse genelde fireblast + dragon's breath ile ölüyor, fire ile yaratık öldürmek çok kolay bence =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Water elementalin hangi büyüleri kullandığını yazabilirmi biri? Lock un peti gibi bi bar çıkıyomu? Kaçar kaçar vuruyo.. hp si nasıl... dayanıklımı fln bahsedebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 eet pet bar çıkıyor Frost bolt atıyor 800 civarı koyuyor her biri arada critlio bile :D Frost novası var ki bence en önemli özelligi o zira ranged frost nova yani dibine diil sen area targetla atıosun 2k gibi bi hpsi var sanırım orasını hatırlayamadım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 frost mage merak ediyorsanız wcm de vurtne lvl 60-66 pvp movie sini izlemenizi şiddetle öneririm frost mage cidden çok sinir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Frost = Pvp. Yani fire oynamaktan çok daha fazla zevk aldıgım halde frost oynuyorum başarı ve survival için. Cidden çok imba. Fire'a buff lazım, kimse pvp'de kullanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 marve bu mantıkla giderken 45 sn de 2 mob kesersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 @ Lorrator Pardon? Bu arada frost buildi denedim.. Çok istikrarlı. Crit biraz zor koyuyo ama olsun. 3-4 mobb aynı anda kesebiliyorum. Mana bitince water elemental i gönderiyorum. o sırada 1 mobb daha keserken bende manamı doldurmuş oluyorum. Ama okadar istikrarlı ki biraz monoton :) dep aynı şeyi yapmak gibi :P Tşkler tüm tavsiyeler için... [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 00:23 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 gidersen olcak pardon.ya ne biliyim oturup sen pyromu atıyon şimdi başlangıçta?mantıklıymış gibi açıklama yapmada fireball la başlamayı dene aradaki farkı gör.al sana frost buildde veriyim bi dk editlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hiçbi farkı yok. Gör deme bana farkını söyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 anlatılcak bişey değil git fireball la başla kabak gibi görürsün.neyse al build çok iyi kasarsın manan bitmez dmg de yemezsin 2-3 yaratık keserken veya elite görev yaparken.ilerki lvl larda arcane devam edersin.(bu arada 59 sun 60 oldun kabul ediyorum 60 hala olmadıysan 1 tane eksik ver işte clear veya emp frost a http://www.wowhead.com/?talent=Rf0VZZVVGcofxo0qx buildide aslında gerek yok ama açıkliyim.frostbolt at 2 tane yanına geliro zamana.nova at bi tane daha at ölür zaten.kağıt üzeri taktiğimizide yaptık hadi =p olmadı frostbite var ne güzel proclar crit vurursun =P [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 00:33 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ilgin için sağol lorrator ama summon water elemental yok bunda.. ayrıca aoe yapamam blizz yok... bi arcane concentration değermi bunlara sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 lvl 68 deep frost mage im var. gayet feci memnunum. yaklaşık 400 spell dmgim var. 2k frost bolt crt gayet güzel oluyor. tek basına elite kesebilen grup questi yapabilen tek mage türü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Lvl kac gibi firedan frosta donmek mantikli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Aynen öyle... Çok memnun kaldım. Winter's Chill e verdinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Spell damage ın yoksa 55-60 arası dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bence ice shield açıldıgı andan itibaren fire da durmanın bir mantıgı yok. en kral arena buildlerinden birisi frost mage. pvp için de yeterli oluyor. düşünün şimdi ice shield 1k dmg absorb ediyor. üstüne ice block 5 sn immunesin herseye + tüm dotlar siliniyor. o anda elemental adama dmg vermeye devam ediyor. sonra skillerin cd ı sıfırla tekrar ice shield. forst nova vs vs vs. çok iyi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Cold Snap in cd si 10 dk.. ice block un da 5... Okadar da abartılıcak bişi değil. Ama 10 dk içinde 1 adamla karşılaşılıcaksa çok işe yarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar