ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 National Geograpich'te bir belgeselde dinlemiştim. Bakayım netten bir kaynak varmı diye dur bekle geliyorum. edik: valla bulamadım ama vikipedia da benim dediğim gibi yazıyor; tabii ne kadar güvenilir bir kaynak o ayrı. Ama ben daha öncede duymuştum bunu adam gibi arasak çıkar yani.
G.Meerkant Wels Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Peki merak ettim şimdi daha önce hiç rastlamamıştım..?
G.Meerkant Wels Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hı anladım ama viki 'nin tarih açısından güvenilir bir kaynak olduğunu düşünmüyorum bende bir araştırırım olmazsa birşey bulursam paylaşırım burada ama pek ihtimal vermiyorum..
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Bu Hitler'in kafatası Moskova'da Büyük Anavatan Savaşı müzesinde sergileniyormuş. Çenesi çok kırılgan olduğu için sadece resimlerini koymuşlar. Orada bu diş kayıtlarıda varmış müzenin sitesi falan varsa bir bakıver. Rusların resmi iddiası bu.
G.Meerkant Wels Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Unutmaki ermenilerin de resmi bir iddiası var:) ...Birşey söylemek istemiyorum ama şu anda o kafatası kemği bulunmuş olsaydı Hitler'in nasıl,ne zaman öldüğü konularında tereddütler de olmazdı... Sonuçta Almanya'nın dönemin Rusya'sına yaptıkları düşünülürse böyle bir iddianın olması doğaldır hele ki diğer iddialar yanında...Şu da var Almanya ile SSCB arasında Hitler tarafından bozulmuş bir barış antlaşması da bulunmaktaydı. Bunlar sadece basit birkaç örnekti..
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Kafatası müzedeymiş işte birader diş kayıtları ile birlikte sergiliyorlar adam daha nasıl kanıtlasın ona da inanmıyorsan seni inandırabilecek hiçbirşey yok demektir. ek:ayrıca özel eşyaları üniforma postal gözlük vb. de sergileniyormuş orada. Stalin gibi kuşkucu bir adam ikna olmuşsa bende olurum.
G.Meerkant Wels Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Dünya'da kaç tane kafatası var evet beni bu tarz hassas konularda inandırmak zor. Ve bence yanlış bir örnek vermişsin böyle birşey zaten Stalin'in işine gelir.Sen eğer nazist bir Alman inannıyorsa ben de inanırım deseydin neyse de bu biraz ters olmuş gibi.. Çok fazla da büyütmeye gerek yok.Olabilir diyorum sadece ve bir bakacağım bu konuya...
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Zaten önemli değil. Eğer ölmemişte yakalanmışsa NKVD icabını görmüştür. Eğer yakalanmamışsa 1000 yıllık imparatorluğunun üzerinde bir sosyalist devlet inşa edildiğini görmek zorunda kalmıştır ki işte o zaman intihar etmiştir kesin zaaten.
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Çok kültürsüzsünüz, bir arkadaşımız burada sayfalar dolusu yazı basmıştı Hitler'in ay üzerindeki üsleri ve ufoları hakkında. Siz hala kalkmış kafatası tartışıyorsunuz, tcık tcık tcık... Neredeydi o konu bulayım da linkini vereyim, magazinci tarihe örnek olsun.
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Bende onun kitabı var Cafein. Turgut bilmemne diye bir adam yazmış. Nazi İmparatorluğu yaşıyor Güney kutbunun ve Güney Amerika'nın altında uzayda ayda falan üsleri varmış.
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Hah evet, arkadaş da oradan alıntı yapmıştı "kaynağım var" diye. Ararsanız duruyor hala konular demin buldum.
G.Meerkant Wels Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Cafein bunu kültürsüzlük olarak nasıl adlandırabliyorsun anlamış değilim!Adamın ne zaman,nasıl öldüğü konusunda tarihi bir kanıttır konuştuğumuz konu.İnsanları rencide edici değil de konu ile alakalı şeyler yaz!En azından bu tür mesajlarının içeriğinde beni kullanma.
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım, yazdığım bir şakaydı. Tarih bölümünü eskiden beri takip eden arkadaşların daha kolay anlayacağı bir şey olabilir tabii, o bakımdan anlaşılmadıysa özür dilerim. (Ha tabii metni aslen yazan Diablo Tyrael arkadaş sen isen bilemem, düşüncelerim zaten ilgili konu başlıklarında yazıyor) Amacım (istatistikten bunalmış beynimin de etkisiyle) "Kafatası var! Yok! Var! Onun değil!" şeklinde giden tartışmayı biraz renklendirmekti, kusur ettiysek affola. Yoksa senin aklın kesiyor mu birini ben "Kültürsüzsün çünkü Hitler ölmedi kurduğu Ay üssünde yaşıyor Ufolarıyla" diye azarlayayım. İstatistikten de verdim boş kağıdı aldım sıfırı, biraz neşelenelim canım...
G.Meerkant Wels Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ooo afedersin o zaman benim de kafam durmuştu heralde o saatte;yanlış anlamışım..: )Hakikaten kusura bakma,utandım şimdi yav:D
Öne çıkan mesajlar