Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. dünya savaşı foto belgeseli


EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Unutmaki ermenilerin de resmi bir iddiası var:) ...Birşey söylemek istemiyorum ama şu anda o kafatası kemği bulunmuş olsaydı Hitler'in nasıl,ne zaman öldüğü konularında tereddütler de olmazdı...

Sonuçta Almanya'nın dönemin Rusya'sına yaptıkları düşünülürse böyle bir iddianın olması doğaldır hele ki diğer iddialar yanında...Şu da var Almanya ile SSCB arasında Hitler tarafından bozulmuş bir barış antlaşması da bulunmaktaydı.

Bunlar sadece basit birkaç örnekti..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kafatası müzedeymiş işte birader diş kayıtları ile birlikte sergiliyorlar adam daha nasıl kanıtlasın ona da inanmıyorsan seni inandırabilecek hiçbirşey yok demektir.

ek:ayrıca özel eşyaları üniforma postal gözlük vb. de sergileniyormuş orada. Stalin gibi kuşkucu bir adam ikna olmuşsa bende olurum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dünya'da kaç tane kafatası var evet beni bu tarz hassas konularda inandırmak zor.

Ve bence yanlış bir örnek vermişsin böyle birşey zaten Stalin'in işine gelir.Sen eğer nazist bir Alman inannıyorsa ben de inanırım deseydin neyse de bu biraz ters olmuş gibi..

Çok fazla da büyütmeye gerek yok.Olabilir diyorum sadece ve bir bakacağım bu konuya...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kültürsüzsünüz, bir arkadaşımız burada sayfalar dolusu yazı basmıştı Hitler'in ay üzerindeki üsleri ve ufoları hakkında. Siz hala kalkmış kafatası tartışıyorsunuz, tcık tcık tcık...

Neredeydi o konu bulayım da linkini vereyim, magazinci tarihe örnek olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım, yazdığım bir şakaydı. Tarih bölümünü eskiden beri takip eden arkadaşların daha kolay anlayacağı bir şey olabilir tabii, o bakımdan anlaşılmadıysa özür dilerim. (Ha tabii metni aslen yazan Diablo Tyrael arkadaş sen isen bilemem, düşüncelerim zaten ilgili konu başlıklarında yazıyor)

Amacım (istatistikten bunalmış beynimin de etkisiyle) "Kafatası var! Yok! Var! Onun değil!" şeklinde giden tartışmayı biraz renklendirmekti, kusur ettiysek affola. Yoksa senin aklın kesiyor mu birini ben "Kültürsüzsün çünkü Hitler ölmedi kurduğu Ay üssünde yaşıyor Ufolarıyla" diye azarlayayım. İstatistikten de verdim boş kağıdı aldım sıfırı, biraz neşelenelim canım...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...