Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kısın ne yapacaksınız onu merak edıyorum bıldıgınız uzere klarofer ler sıcak suyun borular ıcınde buhar olup dolasması ıle etrafı ısıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 19 litre 6 milyon mu kazığa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: 19 litre 6 milyon mu kazığa gel kaça alıyorsun sen? 1 milyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: kısın ne yapacaksınız onu merak edıyorum bıldıgınız uzere klarofer ler sıcak suyun borular ıcınde buhar olup dolasması ıle etrafı ısıtıyor yok sen merak etme. melih gökçek her yaz böyle ortalığı ayağa kaldırır, bizi susuz bırakır, ancak eylül başladı mı, adam yine düzenli su vermeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 tabi yazın allah vermiyor, kışında ben verdim diye prim yapmasını da biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 19lt 6ytl iyimis gözünü sevdiğimin samsunu nadir faydalarından biri türkiyede suyu bitecek en son illerden biri olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 19 litre sular istanbulda daha pahalı olması lazım ? zira istanbulda ucuz bişey yok ehehe [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 23:11 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 3,5 ytl ye alıyoruz biz 19 lt.Ayrıca her 9 damacanadan sonra 10. bedava.ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 1 damacanayı 4.5ytl ye alıyoruz biz. kaç lt bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 anneme sordum 4,5 muş bizimde ben fazla sallamişim yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 biz de 2.5 a alıyoruz bandırmada ne var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bizim bedava. kendimiz gidip bilimum beykozumun nacizane çeşmelerinden dolduruyoruz. kuyumuz vardı geçen hafta kurudu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 patiye biyerlerden boru çekelim kaçak hat o borudan gelen suyla yıkansın ankaralı patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ben damacana alınca üstüne para veriyorlar. (yok daha neler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 biz de dmacana yı 4,5 a alıyoruz. o deilde bizde akvaryum da var haftada bir suyu değiştirmek lazım onada 3 bidon su gidiyo en az. ordan giriyo. ha diceksiniz ki şimdi ulan şerefsiz biz burda susuzluk çekiyoruz, orda balıklar haftada bir 2-3 bidon su değiştiriyo. valla haklsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 la pisim kokuyorum ne yapacagimi bilemez durumdayim... Cok fena burasi ne yapsak ne etsek sasirmis durumdayim ise gitmiyorum 2 gundur evde bon bon oturuyorum onu gectim bu nasi bi yer deliriceeeem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 sene 2007 jakuzinin içinde tasla duş yaptım bi damacana ,su pomopası, tas ve jakuzi bu ironiyi bana sunan i.melih başkana sevgiler saygılar. not: damacananın yarısı tam anlamıyla duş almak için yetiyo haberinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 10-15 litre arası gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 sular gelene kadar foruma girmeyin pls :p ayrıca pudra birebirdir saçı temizlemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ha evet 6 gündür saçımı yıka(ya)mıyorum. jöleli gibi duruyor yağdan, terden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 pudra not: gerçi bunu yakında saçını yıkayabileceğini düşünerek söyledim zira muhtemelen pudra saç derisine zararlıdır, gözenekleri falan tıkıyordur ama bir çöl kumu, bir de pudra saçtaki tüm yağı alır [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:20 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 kokiiiyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 yok abi düzeni bozar saç bu seferde. olmadı taşıma suyla yıkamaya kasıcam. çok zor olur ama napim . olmazsa basarım jöleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 paticik hamam buluşması farz oldu unisex bi hamam varmıdır ki ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 toplanıp yarın gidelim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar