Pha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Tuna ahaha iyiymiş lan. Cons dota da bilmem de seviyesizlikte hepinizi ezer.
cado Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: bana quit zamanını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim" "çekme quit, çökerim quick" "alma telekomun ahını çıkar quit quit"azuhaha :D asfdasasf müthişsin +rep
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Bugünkü gibi satışa gelmemiştim hiç, tebrikler. Ne alakası var abi satışla , +1 lazımdı herkese mesaj attım biri senden önce girdi , ona çık desem aynı şeyi o yazcaktı yani , yapma böyle =/
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 "Adam oyundayken adama çık demediniz" demiyorum ben. Ben oyundayken bana çık dediniz. 5vs4'tü ilk girdiğimde. Arda gelecek dediniz, geldi, sonra "X gelecek, çık" dediniz, çıktım ben de. Neyse, aldım kara listeye seni Xaenin babs.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Abi adam restart atmaya gitti onu bekliyorduk lan , sen de bayan gibisin valla .
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Alatariel OOM LOL olmuş. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:21 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Xaenin üye [şikayet et] § 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:06 [ özel msj ] Abi adam restart atmaya gitti onu bekliyorduk lan , sen de bayan gibisin valla . Kaancığım, canımın içi, gözümün nuru, madem 10 adamı tamamladınız, oyuna hazırsınız, bir kişinin restart'ını bekliyorsunuz, beni niye çağırıyosun o zaman LAN? Gaza gelip gitmişim oyuna, "Aa adam restart atıyo, olmadı sen çık." diyosunuz. Karı gibisin diyosun da, sen de bana yedek oyuncu muamelesi yapıyosun, olmuyo ki. Gel deyince gelip, git deyince gidecek miyim ben? Bu mudur olay?
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 baps seviye düşürme olayının ss leri var elimde. ilerde ünlü işadamı olduğunuda yakanızdayım.
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 alem quiter olmuş, sokaklar sahne sevdiğim bir kız vardı olmuş bir kahve
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Of Romiyo'nun ne olduğunu anlamamıştım, şimdi tam cümlede görünce zincirleme reaksiyon oldu aHAAHAH [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:45 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Orçun kendini çok geliştirdin aga.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Kalpli ok atiyo, vurdugunu tauntluyo haci
Öne çıkan mesajlar