arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Yok yani healer class değilim o manada, yoksa healer olsam ben de evimin hanımı, ortamın healerı olurdum. Ama agi herosuyuz! :D
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Moderatör olmak için başvuruda bulunuyorum . MOD YAPIN BENI .
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 BENİ DE YAPIN SERVERA BARIŞ ve DÜZEN GETİRECEĞİM
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Kim geyik çeviriyor kim ne yapıyor anlaşılmıyor ki. Anca birbirini tanıyan insanlar tanıdıklarının geyik yaptığını anlıyor. Şu an bile kim neyi ciddi yazmış anlaşılmıyor. Mesala werewolf topic ciddi deil derken ciddimiydi? Sonra topic sahibi arkadş capsla yazaken ciddi miydi? Yada ben ciddi miyim? Edik yazıyı yazıktan baya bi sonra ok bastım işim çıktıda. araya bi sürü yazı girmiş asfqasg [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 21:11 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bir tek sen ciddiydin topikte, sen de boka sardın ehah
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Kısaca Arma , bazı seviyesi yüksek arkadaşlar dışında kimse oyunu yenmek için oynamıyor , herkes seviyesizce muhabbet ederek eğlencesine oynuyor , sen de öyle yap LTF TŞK KİB
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 1-) Yalan 2-) Yenmek icin oynamasam enchantress almam 3-) UZA ZAYNİN
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 barrens chat'in kralıymışın cons öle duyduk
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ben yenecem demedim ki. Ama yensem süper olur. Hatta hep yeniyim.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 CESEDIMI ÇİĞNEMEN LAZIM SORRY FOR CAPS .
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Tinyle üstüne bi basarsaaam. O zaman görürsün. Cesedini depiklerim.
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 benim dün sinir oldugum seyi hicbiriniz anlamadıgınız için teşekkürler..bu bi takım oyunu dimi ve yensende yenilsende zevk alabilmeliyim diye düşünüyorum..ama dünkü oyundan hiç zevk almadım çünkü farmlandım paso ve sinirlendim bu oyunu kill almak godlike olmak yada onun gibi bişi için oynuyor bazı kişiler..noob'um evet ama bi insan bu kadar ezilemezdi..üstüne bide dalga geçiyomuş gibi bi kaç bişi yazıldı..ve dela en son bd yapınca bende çıktım..kimseyi kırmak gıcık etmek yada başka bişi etmek istemiyorum..anlayışsızlıgınız içinde teşekkürler..kızlar bazen bazı nedenler ötürü sinirli ve gergin olabiliyorlar..aşırı tepki verdiysemde bunun nedeni yine o özel sebeplerdendir.. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 22:36 tarihinde, -alatariel- tarafından güncellenmiştir ]
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 KARDEŞİM HEROYU ÖĞRENDİK ŞİMDİ Bİ DE BAĞYANLARI MI ÖĞRENİCEZ GUIDEDAN NE ZOR OYUNMUŞ [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 23:05 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 HAHHAAHAH . Ezel özür dileriz de her zaman tutmuyor takımlar ya =( . Bırakma bizi ltf .
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 benden iyi quitter olduğunu iddia eden olursa kablomu keserim. tuna e-book indir kanka, 15 cilt.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ezel kizma jnms arkadas arasi diye oyle harhar yapabildik zaten haha. Ayrica Arcane bitirmissin abi : )
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hayvan herif bayan varken harhar yapılır mı? amerikan ayısı.
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: Xaenin üye [şikayet et] § 07 Ağustos 2007, Salı - 19:53 [ özel msj ] Arkadaş grubu dediğin 20 kişiyiz , servera 3456 kişi bağlanmıyor , dışardan gelene de "SİE UZA LOL" yapmıyoruz hiç bir şekilde , sonradan gelenler de gayet dahil olabiliyor . Bugünkü gibi satışa gelmemiştim hiç, tebrikler.
Öne çıkan mesajlar