Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alem quitter olmus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla dun Alat sacmaladi ama Fistan'in kiz arkadasi zaten ne beklersin yani sdfdsf.
Tiny nasi stun yapmiyo olm, 2-3 gun once oynadim ben yapiodu? Yorgani nerflemislerdir belki mesafesini, cunku yargiliyordu zaten.

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 17:30 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Tamamen iyi niyetle söylüyorum yanlış anlamayın. Bilmiyorum belki farketmiyorsunuz ama işi arkadaş grubu olarak geyiğe vurunca diğer patileri soğutuyorsunuz realmden.
Mesaj tarihi:
zheld quit yapmadı biz tsdeyken düşüyoruz. adama 3 void stone aldın diye kızıyorsun, sen 900hp li shadow prieste mithril hammer alıyorsun efenim

[spo]hayır ben fişi çektim sdf[/spo]

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 19:35 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Bilmiyorum belki farketmiyorsunuz ama işi arkadaş grubu olarak geyiğe vurunca diğer patileri soğutuyorsunuz realmden.

Arkadaş grubu dediğin 20 kişiyiz , servera 3456 kişi bağlanmıyor , dışardan gelene de "SİE UZA LOL" yapmıyoruz hiç bir şekilde , sonradan gelenler de gayet dahil olabiliyor . Oyunu eğlenceli kılan şey öncelikle bizim aramızdaki muhabbet , oyun başlamadan dönen muhabbetler . Dün ağladım resmen gülmekten yani . Fix bir tayfa değiliz ki yeni katılanları aramıza kabul etmeyelim . Çok da şeker insanlarız üzerine afiyet .
Mesaj tarihi:
Tamamen iyi niyetle söylüyorum yanlış anlamayın. Bilmiyorum belki farketmiyorsunuz ama işi arkadaş grubu olarak geyiğe vurunca diğer patileri soğutuyorsunuz realmden.

ZaugnaKhaldun un yerine koyun kendinizi. Adam ciddi topic açmış. Şikayetini dile getirmiş. Konuşalım tartışalım diye. Resmen dalgaya almak gibi görünüyor dışardan. Konu kayıyor.
  • Yeni Oluştur...