la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Rapidshare'i en etkin şekilde kullanmak için yardımlarınızı bekliyorum. - Rapidshare de istediğimiz dosyayı bulmanın en iyi yolları nedir? - Premium üyelik çok mu avantajlı? - Free üyelikle maksimum download verimi nasıl alınır? - Soru ve önerileriniz... burada tartışırız, konuşuruz. Tavsiyelerinizi sakınmayın. Hani derseniz rapidshare den download yapma bir halta yaramaz, ne tavsiye ederseniz dinleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Premium olmadan bir halta yaramaz - Premium'a para vereceğime de biraz daha para verir Usenet kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 premium user ile 5 gün içinde 25gb download sınırın var, yani şöyle ilk gün 5 gb, 5. gün 20 gb dl de edebilirsin ilk gün 25 gb dl edipi geri kalan sürede bunun azalmasını da bekleyebilirsin, günde 5 gb azalıyor gibi bir şey yani. onun dışında rapidden deli verim alırsın, 215kb dl gördüm ben 2mbit bağlantı ile aradıklarını da genel olarak bulursun, eski dosya bulma konusunda falan sıkıntın olmaz ama gergenin yazdığı usenet, bir de easynews var (ama onda da dl kotası var) incelenmesi gereken şeyler hatta gerge bir usenet guide yazarsa çok güzel de olabilir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 usenet de her şeyi bulmak mümkün mü? full sürüm programlar, oyunlar, müzik albümleri, rugby maçları falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 premium üyelikle mutluyum ben açıkçası. hele dizileri bi yerden buldum mu okula gidip 2-3mb ile indiriyorum. bi günde bütün sezonlar falan geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ah rapidde search diye bişi olsaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Şimdi yazamam hesabım kapalı - ama ayın 15'inden sonra açarsam yazarım; yine de resimsiz anlatayim: http://www.easynews.com/. Bu sitemiz. 10 dolar karşılığı bir ay içinde kullanılmak üzere 20GB satın alabiliyorsunuz. Eğer bir ay içinde 20GB'yi kulanmazsanız sonraki aya ekleniyorlar. Rapidshare'dan daha pahalı, doğru ama burada herşey var nette bulunabilecek - ve hersey derken herşeyi kast ediyorum. Daima maximum hızda çekiyorsunuz dosyaları. Http tabanlı herşey. Tüm grupların çıkardığı yeni şeyler önce burada yayınlanır - sonra torrent'e en son rapid'e dağılır. Özellikle benim gibi e-book kullananlar için mükemmel bir yer. Ne rapid'de ne de torrent'te açtığım ftp serverindeki kitapları ve çizgiromanları rahat rahat bulamazsınız ama hepsini usenet'den kolayca indirebilirsiniz. Bulamayacağınız dizi ya da film de yok. Ayda 10 GB'da bedavaya getirebilirsiniz - Buraya bakın. Dl yaparken ve grupları gezerken bir NTTP reader da kullanabilirsiniz. Eğer aradığınız şeyleri bulamıyorsanız burada bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yani rapid de search olayının olmamasının nedeni de kişiye özel dosyalar upload edilirse başkalarının görüp indirmesini istememesiymiş. koysana o zaman upload ederken bir seçenek "bu dosya özel bir dosyadır arama kapsamına dahil edilmesin" diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hiç rapid kullanmadım cahilligime verin ama search yoksa nasıl bulunuo dosyalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 valla o da bir soru işareti... ben google kasıyorum açıkçası... örneğin spider man in soundtrack ini aratacaksam google da böyle aratıyorum: Spider man rapidshare sonra da ayıkla ayıklayabilirsen çıkan sonuçlar arasından çalışan linkleri.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 rapid search türü bir site vardı googleda arayabilirsin çıkacaktır rapid dosyaları içinde arama yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 demin rapidfox diye bir siteye baktım, yaptığı şey google dan arama yapıyor ama şu şekilde, örneğin rugby ile ilgili şeyler aratacağım rapidshare den: rugby intext:rapidshare.com/files google da bunu arıyor. mesela transformers aratacak olsaydım herhalde google da transformers intext:rapidshare.com/files bir arama yapacaktı. ilginç. denemek bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 www.rapidreactor.com dan bulabilirsin üyelik,davetiye olayı var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 uye olmadan usenet in search üne göz atabilirmiyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 easynews'den trial al. Kredi kartı bilgilerin gerekiyor yine ama sorun çıkmaz. 1gb dl de yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 http://www.bunalti.com var bi de, rapidreactorden bi sürü şeyini indirdim bu siteden koymuşlar. girip baktım baya sağlam arşivi var, özellikle benim gibi bi konser sever için :) hepsi rapid değil ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 -Bulduğun tüm rapidshare linkleri içeren forumların not edip (üyelik gerektirenlerden üyelik alarak) aradığın dosyayı bu forumlarda aramak en güzeli. -Evet çok avantajlı ^^ -Bunu ben de merak ediyorum download başlarken teliasonera cogent zarttı zurttu bir sürü şey çıkıyor ama en iyi verimi hangisi verir bilemem hehe Benim tavsiyem bir premium account alıp sömürmek =) Burdan paypal neyin uğraşmadan direk eft/havale ile de alabiliyorsun (sitede ayrıntılar var) gerçi ben 2 gündür deniyorum stok yok diyo :P Şimdi şu usenet'i düşündüm de baya pahalıymış rapid'e göre, rapid 1 aylık 14 ytl alıyor 5 güne 25 gb kota veriyor. Yani 1 ayda 125gb. Usenet 10$ aylık. Dolar 1.3ytl falan sanırım, 13 ytl desek sadece 20gb çok az geldi bana. Ayrıca rapidin 3 ay 6 ay 1 yıllık acclarında indirimde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ayrıca rapidde şöyle bir şey de var, premium upload yaptığınızda sizin dosyalarınız indirildiğinde premium points kazanıyorsunuz, 10.000 puan olduğunda da 1 aylık kullanım hakkı veriyor ücretsz ya da şöyle olabiliyor, ilk ay açtırdığınızda 3. aydaki hesabınızı devam ettirdiğinizde 10.000 puanınız oluyor yine, 4. ayı ücretsiz getirebiliyorsunuz. tabi aylık 125 gb bana su anda cok az geliyor, o ayrı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Uzun süredir rapidshare üyesiyim. 256k kullandığım zamanlar süperdi açıkçası. Kotayı hiç aşamıyor gibi birşeydim. 1024 e geçtiğimde sorunlar olmaya başladı. Daha sonra abartıp 2048 e geçtim, 5 günde 25gb hiçbirşeydi. Sağolsun telekom 4096 ya çıkardı. Ve rapidshare kullanamıyorum! 25gb nedir ya, usenette ayrı bir saçmalıkmış. Ayda 20g? kek. Görünen o ki, emule ve torrent kasmak gerekecek. NE emule den ne torrentten adam gibi verim alabildim. Torrent eski dosyalar konusunda sıkıntılı, emule ise dosya konusunda sağlam fakat, 100 tane link koymazsanız DL hızınızı tam kapasitede kullanamıyorsunuz. Benim derdim hızlı download, aradığım herşeyi bulmak değil. Sanırım torrent nasıl kullanılır onu öğrenmem lazım. Ama herşekilde bir rapidshare accountunuz bulunsun. 2-3 site var, aradığınız herşey mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Torrent'i private trackerlardan kullanman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Onu nasıl yapabilirim GERGE? HALP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bir yerden invite bulacaksın. Ben de hiç kalmadı, kalsa yollardım. www.demonoid.com kullanıyorum ben %90. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 http://www.rapidshared.org/ Bide bu siteye bir bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 divxplanet forumlarından invite istemiştim birkaç ay önce, sonuç alamadım. invite plz :/ [spo][email protected][/spo] [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 18:26 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bugün itibariyla premium hesabıma kavuştum, daha önce premium kullanmış olanlara bir sorum olacak; Şimdi sitesinde "RapidShare başkalarıyla ortaklaşa kullanılan hesapları tesbit edebilmektedir. Bu durumda herhangi bir hak talep etmenize olanak tanımaksızın üyeliğiniz iptal edilir." diyor. Ne kadar doğrudur? Ben böyle bir şey yapabileceklerine olasılık vermedim heralde 2 farklı IP'den login olunduğu an banlamazlar? ya da banlarlar? :p Bu arada gayet kullanışlı, hoş bişi tavsiye edilir herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar