darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 görüntü çok kötü ama masanın üstüne çıkınca neleşiyo çok şeker maşallah. büyüyüncede böyle tatlı kalsalar daha güzel olcak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 kameranın pixelleri sayılabilir boyutta 22x18 :p (pixel değil onlar da çaktırmayın) yerim ayrıca ben bu kediyi hehe [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 18:53 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 sooooooook tatli yauf benimde vardi mavi adli kedim oldu ama :( bohuhuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bence alis bayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yalnız videoyu izleyip bitirince pogodinin püsü çıkıyo yuutüpte ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 selam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 aa benziyorsunuz valla ardacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 oyy oyy cok guzel be o..masallah allah sahipli amhipli buyutsun.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 duman lay bunun adi bademaltinda yasiyor hem de.. gidip koyun yerine mahmut amca dover yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 o ruhsuz mekanik fucker bakisi ne peki yahu, kedi insaniysan sempatik olmaya kasican yanlis oynuyosun aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 son resimde kombine olunmus ama kisik gotik bakislar falan yesinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 çok fazla bir kedi gerçekten. ellerimi sıkarak izledim,dayanamıyorum.tahrik oldum gene.boynunu benim yerime sıkarmısın mırr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: duman lay bunun adi bademaltinda yasiyor hem de.. gidip koyun yerine mahmut amca dover yoksa.. ehe yok basta bana da öyle gelmişti ama.dumanım bambaska..bana kedileri sevdiren hayvan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hahaha cok cici yalnız bunun tipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hayvan büyümüş yahu [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Rengi süfermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 uu cok seksi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Kırmızı Alarm! Ya sanırım çok şımarttık kediyi, ve dönüşü olmayan bir yoldaymışız gibi hissediyorum. Nedir, zamanında dişleriyle ilgili bir problem falan çıktı; ön dişleri baya geç çıktığı için çok fazla ilgilenmek zorunda kaldık hayvanla. Elden yemek vermeler, sürekli kucakta tutmalar falan. Zaten fazladan ilgi gösteriyorduk, bir de bu gelince biraz abarttık sanırım. Sonrasında sakalımı yalamaya, sürekli oyun-gerçek saldırmaya falan başladı. Hele hele son 1.5 aydır falan ciddi ciddi koluma dişlerini geçiriyor, tırnaklarını hiç kullanmıyor; o nedenle dişleri kaşınıyordur falan dedik de; öyle de değil yani. İlk zamanlarda bir süre sadece banyoda tuttuk hayvanı, hem tuvalet alışkanlığı kazansın hem çekindiğimiz için. Şimdilerde evin mutfak dışı her yeri açık ona. Son 2 haftadır da kütüphanedeki eşyaları, saksıları falan devirmeye başladı. Mecburen banyo-hol arası boşluğa kapattım kediyi ama buna bir şekilde çözüm bulmamız lazım artık. Şımarıklık mıdır bu, normal kedi davranışı mıdır; ve en önemlisi, nasıl çözebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yeni fotoğraflar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ağustos'da görmemiştim ancak büyümeden önceki ve büyümüş halini gördüm. iki türlüde gerçekten çok tatlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 dişleri kaşınıyor olabilir, bu sorunu çözmek için plastik oyuncaklara başvurabilirsin. daha önce hiç kedi beslemediğim için tam olarak davranışları hakkında birşey söyliyemeyeceğim ancak evcil hayvanlara başta verilen terbiye gerçekten çok önemli. ileriki aşamalardada bu kendini gösterecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Hmm bir sprey şişesine su doldurup sizi ısırdığı zaman sıkmayı deneyebilirsin çok yaramaz kediyi bir tanıdık öyle ehlileştirmeye uğraşıyordu (sonucu ne oldu bilmiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 o bazen yarıyor bazen yaramıyor ama dene ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar