glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mutlaka birçoğunuz görmüştür ama bilmeyenler için buraya koymak istedim, Layla'nın en ünlü canlı performansı bu, Eric Clapton attığı solo ile her izleyişimde birkere daha dudaklarımdan dökülüyor: "Clapton is GOD"... http://www.youtube.com/watch?v=D2sfelvHAlU Basta Nathan East, Davulda Steve Gadd olması daha da güzel. Ayrıca belirteyim back vocal hatunlarından sarışın olan Pink Floyd'a Pulse'da eşlik eden ve The Great Gig In The Sky'da inanılmaz vocal solosu ile ağlatan hanımefendi kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 görmemiştim. gördüm. saol ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 of of muhteşem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Eric ilk intro riff'ini çaldığı zaman arkadaki siyahi basist amcanın korkar gibi geriye zıplamasına hastayım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 2. gitarist en son bir ara r.waters la çalıodu, ordan hatırladım adamı. bu konserin bootlegi vardı bende çok güzel bi konser. saol fırat paylaşım için dicem de rep e bağlıcak demiorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 vh1'da en iyi 10 riff sıralamasında birinciydi layla. ikinci de smells like teen spirit tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Derek and the Dominos ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 internet 1024 olalı youtubedan çıkamıyorum. 256da yüklensin de izleyek diye beklerdik. şimdi youtube linki görünce dayanamıyorum :D hemen izleyeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 smells like teen spritinkine riff demek guc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Smells Like Teen Spirit'inki Louie Louie'nin riffi değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ilgisi yok, ladan alırsak louie louie la-re-mi smells like teen spirit la-re-do-fa teorik olarak riff olması icin tekrar etmesi yeterli ama ben acıkcası uc akordan fazlasını beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Tamam işte dört akor zaten. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 derek and the dominos versiyonu favorimdir özellikle şarkının ikinci kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar