_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bu aralar mp3 player almayı düşünüyorumda acaba microsoft zune kullanan varmıdır aranızda?ne alacağım konusunda biraz kararsız kaldım eğer gerçekten iyiyse zune almayı düşünüyorum da size danışayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 almadımda, her gördüğümde aklıma kocaman bi tuğla getiriyor. bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 harbi ben zune u hiç görmedim sağda solda.dikkatimide çekmedi hiç.teknosada fln satılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 zaten benimde zune da çekindiğim olay boyutu biraz fazla büyük gibi. teknosada olup olmadığını kesin bilmiyorum ama en azından ben görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bence creative: zen vision M al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 creative zen vision m'im var benim. biraz kalın olması dışında hiçbir dezavantajı yok. görüntü kalitesi, fiyat, ses kalitesi vs olarak ipod'dan çok daha iyi ki bunu forumlarda azcık araştırırsan görürsün. yani bir düşün derim vision m'i. kullanan biri olarak rahatlıkla önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 zune'un türkiye satışı yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 zaten bende zen vision:m aldım eheh daha iyi bir seçim gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 zen vision wide da kral alettir bak döver zune yi falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ipodum var mutluyum, fazla kasmayın ses kalitesi falan filan bence, sonuçta kulağınızda kulaklıkla yolda giderken, sound qualityi ayırt etme şansınız zaten yok, ha ayırt ediyorum sapığım diyosanız, bide güzel kulaklık alın 200-300 liraya, daha kral mp3 player olmaz. dün bi katalogda gördüm ufak creativeler çok şirinmiş, bide i podun yeni shuffle larının hastası oldum. herşeye rağmen ufak çaplı bir ex disk gibi olan ipod videomdan çok memnunum herkes alsın :D not: bu arada pil sürelerini iyi araştırın. ipodun 20 saat kesintisiz falan yazıodu yanlış hatırlamıyosam. hiç test etmedim 20 saat ama, daha hiç yolda kalmadım aha şarjı bitti diye, zaten hayatınızdan bi parça olduğu için pc başına gelince cebinizden-çantanızdan çıkarıp direk kabloya bağlıyosunuz, yeni müzik falan atcanız için, hiç bitmiyo yani, unlimited gibi :D [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 14:25 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 abi shuffle'da göremiyosun seçtiğin şarkıyı nesi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bilmiyorum mp3 playerın varmı ama, ben çok uzun süredir kullanıyorum, normal hayatın içerisinde dışardayken onu cebinden çıkarmıosun bile, evde hazırladığın listeyi dinliyosun, bu durumda temel bir müzik dinleyicisinin hiç ekrana ihtiyacı yok. ayrıca ufacık bişi, küçük olmasının kıymetini insan büyükle yaşayınca anlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 gayet var creative zen nano'm var. küçücük bir şey ve ekranı var (= shuffle'dan da ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 o da bi alternatif, niye kızıyon ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 [spo]http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=300139217420&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=020[/spo] ben müzik çalar olarak hep iriver kullandım değiştirmeyi de hiç düşünmedim tavsiye ederim bu markayı.en son aldığım da spoilerda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 sony NW-A808 ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: wildpervert, 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:08 tarihinde demis ki: o da bi alternatif, niye kızıyon ki :P döverim de gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar