Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

microsoft zune

_ILuVaTaR_

Öne çıkan mesajlar

creative zen vision m'im var benim. biraz kalın olması dışında hiçbir dezavantajı yok. görüntü kalitesi, fiyat, ses kalitesi vs olarak ipod'dan çok daha iyi ki bunu forumlarda azcık araştırırsan görürsün.

yani bir düşün derim vision m'i. kullanan biri olarak rahatlıkla önerebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ipodum var mutluyum, fazla kasmayın ses kalitesi falan filan bence, sonuçta kulağınızda kulaklıkla yolda giderken, sound qualityi ayırt etme şansınız zaten yok, ha ayırt ediyorum sapığım diyosanız, bide güzel kulaklık alın 200-300 liraya, daha kral mp3 player olmaz.
dün bi katalogda gördüm ufak creativeler çok şirinmiş, bide i podun yeni shuffle larının hastası oldum.
herşeye rağmen ufak çaplı bir ex disk gibi olan ipod videomdan çok memnunum herkes alsın :D
not: bu arada pil sürelerini iyi araştırın. ipodun 20 saat kesintisiz falan yazıodu yanlış hatırlamıyosam. hiç test etmedim 20 saat ama, daha hiç yolda kalmadım aha şarjı bitti diye, zaten hayatınızdan bi parça olduğu için pc başına gelince cebinizden-çantanızdan çıkarıp direk kabloya bağlıyosunuz, yeni müzik falan atcanız için, hiç bitmiyo yani, unlimited gibi :D

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 14:25 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum mp3 playerın varmı ama, ben çok uzun süredir kullanıyorum, normal hayatın içerisinde dışardayken onu cebinden çıkarmıosun bile, evde hazırladığın listeyi dinliyosun, bu durumda temel bir müzik dinleyicisinin hiç ekrana ihtiyacı yok. ayrıca ufacık bişi, küçük olmasının kıymetini insan büyükle yaşayınca anlıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...