Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Düz bi t-shirt alıp üzerine uzuncana bi yazı bastırmak istiyorum. Ankara'da bunu nerde yapabilirim ne kadara patlar ya da yapabilir miyim ki ? Tuto plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 tek bir tshirt yaptırcaksan kendin yap derim, özel baskı kağıtları oluyor. internetten bulabilirsin onları da kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Valla tuto yazmaya üşeniyorum ama Karanfil üzerinde Gürhan (acaip salladım) Copy Center diye biryerde yapılıyor. Fiyatlarından hiç haberim yok. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Karanfildeki süpermiş pasaj içinde falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Yok hayır yol üzerinde, tam Ata İskender'in yanında olması lazım. Kocaman Copy Center diye yazıyor zaten kaçırmazsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Ozalitçi yok mu sizin memleketinizde. CD ye atıp götürüyosun ozalitçiye tshortle beraber basıveriyolar hemencik. Öle Tshort baskı Center olcagını sanmıyorum. Ozalitçiler yapar en kral ve en teknik pahalı baskı makineleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Özalitçi yapabiliyorsa süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar