Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara su içinde! Bravo İ.Melih Gökçek 7-8-2007

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

doğru tabi ama cidden akp nin i. melih gökçeği indirceği hakkında baya umutlanmaya basladım, çok gereksiz kamooyu tepkisi çekiyor, yani adam daha ilk iddialar gündeme geldiğinde bi kelime etmeseydi, sussaydı, gene insanlar küfredecekti bilmemne ama medyaya bu kadar yansımıyacaktı, medya bu kadar üstüne gidince mecliste önce yılmaz ateş tarafından su kesintilerinin sebebi hakkında soru önergesi ardından da direk rte nin su kesintileriyle ilişkisi hakkında soru önergesi verildi(bunu kimin verdiğini bilmiyorum dün haberlerde gördüm), eğer akp böyle bişey yaparsa baya ciddi düzeyde takdirimi kazanıcak belirtmem gerek

ps. bugun oldukça ilginç bişey daha dikkatimi çekti, komplo teorisi diyin isterseniz. ankarada suyun ulaşamadığı yerlerin basında keçiören ve çankaya nın yüksek kesimleri geliyor, çankaya belediyesiyle zaten ezelden beri kavgalılar, geçtiğimiz bi süre içindede keçiören belediye baskanı büyükşehir belediye baskanlığına aday olucağını açıklamış. tesadüf?

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 17:24 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@IsAbeLLa

6 gündür evimde su yok,ve ben vergimi ödüyorum,her insan gibi ankarada yaşıyorum vesaire.6 gündür bu sıcakta duş alamamak nedemek biliyomusun bilmiyorum.Ondan geçtim,6 gündür evde bulasık yıkanmıyo adamakıllı ve aklımı yitirmek üzereyim bu pislikten dolayı.Salı gününe biletimi aldım antalya'ya gidiyorum..Allah imkanı olmayanlara sabır versin.
Bilmiyorum sen ankaradamısın değilmisin ama,bilmiyosun bari konu hakkında yorum yapıp buradaki insanların sinirini bozma!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...