MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 borulara aşırı tazikli su gelince boru naapsın adam su yaratmıcak yagmur yagmadi falan filan bu kut diyemi oldu adamın bunu gorup onlem alması gerekirdi japonyada falan olsa adam intihar ederdi şimdiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 banyomu yaptım ooohhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 burda halen yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Of keşke meloş intihar etse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 İntihar degilde -türkçesini hatırlayamadım kusruma bakmayın- dignity namına bir şeye sahip olan herhangi bir devler memuru (normal bir memurda olabilir) gelişmiş bir ülkede daha önce olmasada bu kepazelikten sonra istifa ederdi, etmese ettirilirdi ama nerde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 burda dun gece vardi valla su burasi eryaman arkadas soluyo simdi melih gokcek deyince akan sular durur harbi durdu yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Balgat 1. bölgeden bildiriyorum; Sular uzun boru maratonu sonunda bölgemize ulaşmıştır. geri gidip gitmeyeceği hakkında kesin bir bilgimiz bulunmamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 vaay geldimi su ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @bleda, ettiler zaten büyükşehir belediye meclisinden tam emin olamadım ama ya 4 ya da 5 kişi istifa etti sonra hürriyet ankaraya çıkıp konustular filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 İ. Melih etmedikçe tüm meclis etse ne yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ya bizede ulaşsada bi duşumuzu alsak depo dün bitti tam , bugun evden çıkmadım duş alicam diye yani nezamn gelirse ozamn çıkmaya kararlıyım (= [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 17:00 tarihinde, MrMedia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ankaralılar su bulamazlarsa teyemmüm yapsınlar. - İ. Melih Gökçek [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 17:10 tarihinde, Estel_Anorien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 doğru tabi ama cidden akp nin i. melih gökçeği indirceği hakkında baya umutlanmaya basladım, çok gereksiz kamooyu tepkisi çekiyor, yani adam daha ilk iddialar gündeme geldiğinde bi kelime etmeseydi, sussaydı, gene insanlar küfredecekti bilmemne ama medyaya bu kadar yansımıyacaktı, medya bu kadar üstüne gidince mecliste önce yılmaz ateş tarafından su kesintilerinin sebebi hakkında soru önergesi ardından da direk rte nin su kesintileriyle ilişkisi hakkında soru önergesi verildi(bunu kimin verdiğini bilmiyorum dün haberlerde gördüm), eğer akp böyle bişey yaparsa baya ciddi düzeyde takdirimi kazanıcak belirtmem gerek ps. bugun oldukça ilginç bişey daha dikkatimi çekti, komplo teorisi diyin isterseniz. ankarada suyun ulaşamadığı yerlerin basında keçiören ve çankaya nın yüksek kesimleri geliyor, çankaya belediyesiyle zaten ezelden beri kavgalılar, geçtiğimiz bi süre içindede keçiören belediye baskanı büyükşehir belediye baskanlığına aday olucağını açıklamış. tesadüf? [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 17:24 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @IsAbeLLa 6 gündür evimde su yok,ve ben vergimi ödüyorum,her insan gibi ankarada yaşıyorum vesaire.6 gündür bu sıcakta duş alamamak nedemek biliyomusun bilmiyorum.Ondan geçtim,6 gündür evde bulasık yıkanmıyo adamakıllı ve aklımı yitirmek üzereyim bu pislikten dolayı.Salı gününe biletimi aldım antalya'ya gidiyorum..Allah imkanı olmayanlara sabır versin. Bilmiyorum sen ankaradamısın değilmisin ama,bilmiyosun bari konu hakkında yorum yapıp buradaki insanların sinirini bozma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @Zgrw: Ankaralılar 10 küsür senedir düzgün düşünemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Sonunda yarım yamalakta olsa geldi su..Temizlik gibisi yok :), Edik:Balgat/Cevizlidere tarafı.. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 19:13 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ankaradan gelen şak şak seslerini duyar gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 sonunda geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Aa dikmenede gelmiş,2 gündür şehir dışına kaçtığım için dikmendeki su durumundan haberim yoktu,allah imkanı olmayalara sabır versin,eğer akp i.melihi adaylıktan çekerse gözümdeki imajını cc+ a yükseltir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 İ.Melih Gökçek diyolar ya o İbne Melih Gökçek'in kısaltması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 2 kisiden 1 leri nerede acaba ? durmak yok yola devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Melih amcaya söyledim darılmış size bak şöyle diyor : "Banyo yaparken 2 ayağımı leğene koyup ayakta su döküyorum sonra o biriken suyu da temizlikte kullanıyorum.Yapamayana gösterim" demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 biz salt çoğunluğa bakınca daşşak geçilmeyi hakeden insanlar topluluğuyuz, böle başınıza geçirirsiniz, böle kafanıza sıçarlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 suyunuz yoksa sutle banyo yapin bulent ersoy gibi allah allah melihin sucu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar