Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

sosis için şahsi tavsiyem şöyle:

teflon tava yüksek ateşte kızdırılır.
bu esnada sosisler (beşler kokteyl sosis tavsiye edilir. uygun fiyat + 70% dana eti boyu da güzel. aytaç kesinlikle tavsiye edilmez. lastik gibi.) ortadan çizilir. uzun sosis ise önce ikiye bölünür, sonra çizilir.

sosisler tavaya atılır. kendi hallerinde orada patlamaya başlarlar hafif hafif.



bir tatlı kaşığı (8 tane sosis olduğunu varsayıyorum) tereyağı tavaya atılır ve tava hızla çevrilir, tüm sosislere yağ dağılır. sosisler renk aldıktan ve yağ tavadan yok olduktan sonra tava tekrar ateşe konur.

sosisler tavada sıcaktan kendinden geçerken, bir fincan nar suyuna bir buçuk çay kaşığı köri, bir çay kaşığı karabiber, bir tatlı kaşığından biraz az şeker eklenir. karıştırılır.

şu anda kız arkadaşınızın mutfakta bulunması iyi olur artistik olaylar var.

iyice kızmış ve ne atsanız buharlaştıracak tavaya fincanın üçte biri boca edilir, ve acilen tava döndere döndere çevirilir.



ortalık duman içinde kalacak. eheh. su yok olduktan tekrar edilir. sosislerin üzerinde sos oluştuğunu göreceksiniz. kalan suyu tekrar dökün. o da bitsin




sonra kapatın ateşi. soslu sosislerinizi yeyin.



worchestershire sosu veya dövme demirhindi de iyi gider üstüne.

kola ile tüketiniz.

Mesaj tarihi:
aeuah arkadaş adamın yemek çekimleri bile görsel sanatlar kategorisine giriyor, şu yan sanayi hamburgercilerde olurdu böyle özendirici şekilde hamburger ve kola fotoğrafları bilmem anlatabildim mi
Mesaj tarihi:
tavsiye:

büyük sosisler yağda kızartılmadan önce
aaa kaynar suda 5dk vs. yumuşatılır
sonra çizilip atılır tavaya

sonra hotdog ekmeği alınır
mayonez sürülür
hardal dökülür
acılı barbekü dökülür
turşu koyulur
sosis koyulur

çiğnenmeden yutulur

yani:

suda biraz şey ettirin efsane oluyo
Mesaj tarihi:
nar suyu köri falan cidden kız arkadaş varken yapmalık bu.
da köri cok agır kokmuyormuydu ? hintlilerin sürekli kokmasına sebep veren şey hatta, yanlış biliyorda olabilirim
deniyecegim tnx horace
Mesaj tarihi:
köri.. kokar tabi. ama az koyuyoz. hintlilerin her yemeğinde bi dünya baharat var. demirhindi (tamarind) de mesela onnarın çok kullandıı bişi. ben seviyom ikisini de.

aslında, soslar için bi tane ultimate thread açılabilir bak.
Mesaj tarihi:
LOL
yeşil sermaye mi lan bu beşler de
ahahahahaahaha. herifler ele geçirmiş resmen her yeri.
GO NİNJAS GO

yalnız horas abicim son resim diğerlerine göre daha sanatsal bence. bir de ekleme yapayım ; SOSİSLERİ YAKMIŞSIN. KANSER Mİ EDECEKSİN KENDİNİ !?!?
Mesaj tarihi:
harbi çok tahrik edici :D

de sosislere neden çizik atılır anlamam daha iyi pişsin diye derler ama neden bu çizikli işlemi diğer kızartma ürünlerinde kullamıyoruz o zaman?
×
×
  • Yeni Oluştur...