Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavada sosiz


horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

sosis için şahsi tavsiyem şöyle:

teflon tava yüksek ateşte kızdırılır.
bu esnada sosisler (beşler kokteyl sosis tavsiye edilir. uygun fiyat + 70% dana eti boyu da güzel. aytaç kesinlikle tavsiye edilmez. lastik gibi.) ortadan çizilir. uzun sosis ise önce ikiye bölünür, sonra çizilir.

sosisler tavaya atılır. kendi hallerinde orada patlamaya başlarlar hafif hafif.



bir tatlı kaşığı (8 tane sosis olduğunu varsayıyorum) tereyağı tavaya atılır ve tava hızla çevrilir, tüm sosislere yağ dağılır. sosisler renk aldıktan ve yağ tavadan yok olduktan sonra tava tekrar ateşe konur.

sosisler tavada sıcaktan kendinden geçerken, bir fincan nar suyuna bir buçuk çay kaşığı köri, bir çay kaşığı karabiber, bir tatlı kaşığından biraz az şeker eklenir. karıştırılır.

şu anda kız arkadaşınızın mutfakta bulunması iyi olur artistik olaylar var.

iyice kızmış ve ne atsanız buharlaştıracak tavaya fincanın üçte biri boca edilir, ve acilen tava döndere döndere çevirilir.



ortalık duman içinde kalacak. eheh. su yok olduktan tekrar edilir. sosislerin üzerinde sos oluştuğunu göreceksiniz. kalan suyu tekrar dökün. o da bitsin




sonra kapatın ateşi. soslu sosislerinizi yeyin.



worchestershire sosu veya dövme demirhindi de iyi gider üstüne.

kola ile tüketiniz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...