horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 sosis için şahsi tavsiyem şöyle: teflon tava yüksek ateşte kızdırılır. bu esnada sosisler (beşler kokteyl sosis tavsiye edilir. uygun fiyat + 70% dana eti boyu da güzel. aytaç kesinlikle tavsiye edilmez. lastik gibi.) ortadan çizilir. uzun sosis ise önce ikiye bölünür, sonra çizilir. sosisler tavaya atılır. kendi hallerinde orada patlamaya başlarlar hafif hafif. bir tatlı kaşığı (8 tane sosis olduğunu varsayıyorum) tereyağı tavaya atılır ve tava hızla çevrilir, tüm sosislere yağ dağılır. sosisler renk aldıktan ve yağ tavadan yok olduktan sonra tava tekrar ateşe konur. sosisler tavada sıcaktan kendinden geçerken, bir fincan nar suyuna bir buçuk çay kaşığı köri, bir çay kaşığı karabiber, bir tatlı kaşığından biraz az şeker eklenir. karıştırılır. şu anda kız arkadaşınızın mutfakta bulunması iyi olur artistik olaylar var. iyice kızmış ve ne atsanız buharlaştıracak tavaya fincanın üçte biri boca edilir, ve acilen tava döndere döndere çevirilir. ortalık duman içinde kalacak. eheh. su yok olduktan tekrar edilir. sosislerin üzerinde sos oluştuğunu göreceksiniz. kalan suyu tekrar dökün. o da bitsin sonra kapatın ateşi. soslu sosislerinizi yeyin. worchestershire sosu veya dövme demirhindi de iyi gider üstüne. kola ile tüketiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 sanat mi yaptin yemek mi yaptin combo mu yaptin cozemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 CTRL+U... nıc. nıc. nıc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 aeuah arkadaş adamın yemek çekimleri bile görsel sanatlar kategorisine giriyor, şu yan sanayi hamburgercilerde olurdu böyle özendirici şekilde hamburger ve kola fotoğrafları bilmem anlatabildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 naalaka lan, gayet dandik fotoğraflar. eheh. titrememiş filan sadece o kadar. mersi yine de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 tavsiye: büyük sosisler yağda kızartılmadan önce aaa kaynar suda 5dk vs. yumuşatılır sonra çizilip atılır tavaya sonra hotdog ekmeği alınır mayonez sürülür hardal dökülür acılı barbekü dökülür turşu koyulur sosis koyulur çiğnenmeden yutulur yani: suda biraz şey ettirin efsane oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 nar suyu köri falan cidden kız arkadaş varken yapmalık bu. da köri cok agır kokmuyormuydu ? hintlilerin sürekli kokmasına sebep veren şey hatta, yanlış biliyorda olabilirim deniyecegim tnx horace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 o ne lan maret reklamı gibi fotolara gel (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hamarat horace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 teşhir var oynamiyom oynamiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 köri.. kokar tabi. ama az koyuyoz. hintlilerin her yemeğinde bi dünya baharat var. demirhindi (tamarind) de mesela onnarın çok kullandıı bişi. ben seviyom ikisini de. aslında, soslar için bi tane ultimate thread açılabilir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Uff gece gece canım çekti, süper olmş eline sağlık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 o değilde abi ocağı batırdın sen? temizlemesi var bide onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Şu ilk resimde harbiden sanat var ciddi ciddi, ehe. Sosis alıp denemek lazım bi ara, çok süfer gözüküyor. *teraziye abanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 eheh. yok o önceden vardı. çorba sanırım. onbeş günde bir bıçaa var onna temizliyoz. kolay temizleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 evde bu malzemelerden bi tek sosis var. ben tavaya ketçap + su koyarak pişiriyom. bunlar yanık olmamışmı ayrıca. * bok atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 HAhaha, "beşler sosis" yeşil sermaye, ülkerin ürünü. tamam bab ondan kullanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 LOL yeşil sermaye mi lan bu beşler de ahahahahaahaha. herifler ele geçirmiş resmen her yeri. GO NİNJAS GO yalnız horas abicim son resim diğerlerine göre daha sanatsal bence. bir de ekleme yapayım ; SOSİSLERİ YAKMIŞSIN. KANSER Mİ EDECEKSİN KENDİNİ !?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bi işi de bok etmeyin lan. beşlerin ülkerle ne alakası var ayrıca yani. ki olsa da ne farkeder. ff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Coşkun sosis kullansak? Veya veya bu sos işi ile uğraşmasak, şarküteriye gitsek, o güzel soslardan alsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 en yakın camdan atıver kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 o diil de köri ile sosiz... bilemedim. sosiz zaten tadca baskın bi arkadaş, bir başka baskın arkadaşla nasıl elele verecek bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Fotoğrafçı adamın tutorialı da başka oluyor be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 harbi çok tahrik edici :D de sosislere neden çizik atılır anlamam daha iyi pişsin diye derler ama neden bu çizikli işlemi diğer kızartma ürünlerinde kullamıyoruz o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 içleri kızarsın die? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar