St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 arkadaşlar bunun tam türkçe çevrisi nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kapanışta açtım. ya da yakın açtım. ikisi de olaplüp lol [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:08 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Tenhada açıyorum demek hdsdshg [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:14 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 açmaya çok yakındım olabilir mi?edik:hmm ama o zaman close başlarda olmalıydı. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:11 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 karnım çok benim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 @st_dreamer eh biraz l33t düşünürsek olabilir. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:11 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Önceki cümleleri filan da yazarsan daha yararlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kapalıda açıyorum. kapalı tribünü kastediyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 KAPANISTA ACMAK VAR BEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Dalga geçtim ama "tenhada açıyorum" anlamı olabilir. : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 deathly hallows spoiler ı [spo]ya türkçe bi anlatıyım da gerekirse ingilizcesinide yazarım.dumbledore harry,ron ve hermione ye birer hediye bırakır.harry nin ki ilk maçında yakaladığı snitch bir snitch onu yakalayan eli hatırlarmış ve bir mesaj verirmiş(yada ölebişiler işte tam anlamıyom :))bakan bunu harry'e veriyor ve bişiler olmasını bekliyo harry korkuyo bi msj falan varsa görcek diye ama bişi olmuyo sora harry bu snitch i eliyle değil azıyla yakaladığını hatırlıyo ve ağzına sokuyo sora snitchin üstünde bu cümle beliriyo.onlarda hiç bişi anlamadan aval aval bakıyolar burda kaldım eğer cümlenin anlamını örenebilirsem devam edecem :) hmm dumbledoreun h4xx0rz olmadığını bildiğimize göre o olasılık atlanıyor sanırım levie ciğim [/spo] [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:20 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 e evladım ilerisiyle ilgili bişidir belki? anagram falan? iyice davinci code oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Senaryoda adamlar çözememiş sen çözsen ne olcak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 tabi canım zaten ama ben direk cümleyi anlamadığım için sordum şimdilik kapanışta açıyorum u esas alacağım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar