lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 şimdiki kotalı internet kanpanyasında 2 ay bedava diyor ben şunu soruyorum bu tarifeyi seçersem 2 ay boyunca sınırsız download hakkım mı oluyor yoksa kotayı aşarsam ek bir üçret faturaya yansıcakmı ? [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:58 tarihinde, lord_gorthaur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 geçen gün ben de aynı şeyi sordum ^^ sanırım kotayı geçince para ödüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bu kampanyayı bilmiyorumda benim bi ark 3-4 ay önce 3 aylık beleş internet kampanyasından kotalı 4 gb kotalı tarife ile 3 ay boyunca hayvanlar gibi download yaptı,kotayı falan hep aştı ama ek bi ücret falan vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Sorunun cevabını burada alabileceğini sanmıyom. 444 0 375'i arasan şimdiye çoktan cevabı almıştın. Hem birisi sana burada gelip "evet kotayı aşabilirsin beleş" dese ne kadar güvencen? Sonra kotayı aştın diye Türk Telekom parayı sokars ne yapacan? Ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 aradaım 2 gündür müşteri hizmetlerş çok meşgül galiba telefonun başında 10 dakka bekledim açan olmadı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 En az 20 dakka beklicen. :) Ya da sabah kalk 9'da aramaya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bende sordum bugun telekoma 2 ay sınırsız kullanabiliyormuşuz fakat soyleyen kadın biraz "zombie" gibiydi artık uygulamasi sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Sömürün! kota aşım üçteti yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yok ücret evet.hatta arkadalarım bu nedenle sinir krizleri geçirdiler..2 ay hayvanlar gibi dl yapıp sonra kotaya alışmaları 3er 4er ay sürdü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bi dk bu kampanyada kota ücreti yok mu :S ben nie o zmn kıvraniyorum kotam dolcak de :S emin misiniz arkadaşlar sonra feci göte gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 yoğ yoğ emin ol,hadi bi ihtimal yanlışlık oldu diyelim ödiyeceğin max. ücret 1024 sınırsız parasının %50 fazlasi yani 75 ytl(tabi 1mb kotalı tarifedeysen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar