bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Kanguru, tavşan, köstebek, sincap ve fare sırayla yapmışsa grup sayılmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 gilenotaria aygırı bu. çölde bulunur, deve ile beslenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kuyruğu fare kuyruğu olmasaymış keşke tiksinç bişi olmuş o bakımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 İŞTE ZİNA ÜRÜNÜ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bu hayvan göller bölgesinde yaşıuyor. 8-9 sene önce Burdur/Tefenni/Başpınar köyüne dönemlik olarak arıcılık yapmaya gelen Fethiyeli bi arıcı amca'da yakalamıştı bundan.Gözlerimle gördüm. Tabi o zaman fotograf cekmek falan aklımıza gelmedi. Ama tıpkısının aynısı. 1-2 gün oynadık yiyecek falan verdik uysal bişey cok sevimliydi. Sonra kaybetmiş arıcı amca. unuttum gittiydim bende euhe. görünce nostalji oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 oha bune! hayvan üzerinde ciddi bir genetik değişiklik söz konusu gibi geldi . cidden böyle bir hayvan yok değilmi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Eti yeniyor mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Tabi yenir, Allactaga Williamsi Buğlama , güveç , burma , fileto mevcut . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 boku da yeniyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 latince ismi allactaga elater olan kemirgen. http://www.hurriyet.com.tr/...sp?gid=180&a=166173 http://www.darphane.gov.tr/hpara2006/araptavsani.htm *ekşiden aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar