Emivoz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 evet başlıktanda anlaşlcağı gibi amerikadan bi jackson getirmek istiyorum orlandoda bu zzsounds music123 gibi yerlerin mağazaları varmıdır yada nereden alınır??bide getirirken herhangi bi sorun çkarmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 uçakla getirirsin sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 gerek yok giden kisi lokal bi magazadan alsın fiyat farkı olmaz, daha ucuza bile gelebilir. music123ten alıp buraya getirdiginde garantisini yine kullanamicaksın sonucta. tak sırtına getir hicbisey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 cevabimi aldim=) [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:35 tarihinde, Emivoz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 http://www.superpages.com/yellowpages/C-Music+Stores/S-FL/T-Orlando/ boyle bisey buldum, olmadı sehrin telefon rehberinden bulursun dert etme. yine de atmıs bulundum [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:37 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar