Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Kutusu açılmış :) 37 lvl dwarf-guardian character var hesapta atı bilem var:),35 lvl da at alabilecek kadar para yapmak kasıyo biraz,bide foundation keyi var,yani belli bi para vererek ömür boyu üye olabiliyosunuz,tabi kaldırdılarsa bilemem,ayrıca bu character Snowbourn/Symbelmyne Knights guildinde(idi en son 1.5 aydır girmediğim için atılmış olabilirim:) Orjinal dvd sinin yanında 1 ay öncesine kadar çıkmış olan ek paket ve diğer tüm patchlerin olduğu dvd de vercem. 0 ını 80 ytl ye almıştım,kafamda bi fiyat yok,tekliflerinizi burdan yada pm den yazabilirsiniz,ha bide ankara içi olursa kargoyla falan uğraşmayız daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Fiyat 50 ytl dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Evet 1 teklif geldi arkadaş alıcak gibiydi ama 2 gündür msj gelmedi,her an gidebilir oyun ona göre kelepir kaçırmayın :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Arkadaşlar ankara dışında olanlar için,önce havaleyi yapıcaksınız ardından ben burdan kargoya vericem oyunu kutusuyla,güvenip güvenmemek size kalmiş tabi ama 4-5 senedir patiye üyeyim bi yamuğum olmaz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Ödeme işlemi için gittigidiyor.com kullanırsan daha güvenli olur, ikiniz açısından da (ankara dışı için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 abi gittigidiyoru anlamıyorum ben :D havale degilde eft yapsak nasıl olur oyle havale yaptımı oyun kadar havale parası alıyo adamlar :D eft bedawa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 havale,eft,ptt :) hepsi olur,gittidiyor.com da olabilir ama hem uzun sürer hemde %10 komisyon koydukları için alacak olana ek maliyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Aylık ücreti varmı bu oyunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Oyun %99 satıldı :) Evet aylık ücreti 14-15 dolar civarı,pre ordan yapanlara da 9-10 dolar civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 oyun BullDog arkadaşımıza satılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Erken görseydim bende teklif verebilirdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Selam, bende satıyorum aynı oyunu, sadece yüklemek için kutusundan çıktı, sıfır gibi, oyun içinde 1 adet level 16 Champion char var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Seth abi sendede ne çok Lotro var yaw,bende senden almıştım bu kutuyu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 lol :D Yok yaw, sana sattıktan sonra dellendim gittim bidaha aldım. şimdi gene satıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar