roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Seleme gençler. Benim de evdeki eski emektar için slot işlemci ve/veya sd ram e ihtiyacım var. Slot işlemci dediğim Pentium 2 veya 3 olması lazım. SD RAM için ise bi kriterimiz yok. Varsa ve yollarsanız çok gral olur. sçs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 KillJoy said: eee bende death note movie istiodmm.. ? netçez :D aslında old boyu görünce direk intikam serisi olsaydı.. oldboy u da çok merak ediorm. Pazartesi günü bir hibe daha düzenlicem intikam filmlerine özel paket olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Bu haftaki hibelerin tümü gönderildi yeni hibe pazartesi günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sturm elinde bleach var mı ? :P şuanki fillerlara kadarki bölüm lzm bana:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ati x1600pro satsam kim alır/ne kadar verir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Lexius said: sturm elinde bleach var mı ? :P şuanki fillerlara kadarki bölüm lzm bana:P Maalesef sadece Bleach: Memories of Nobody extra'sı var, prensip gereği 150+ üstü bölümlü serileri tamamlanmadan edinmiyorum. ARŞİV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 roket adam said: Seleme gençler. Benim de evdeki eski emektar için slot işlemci ve/veya sd ram e ihtiyacım var. Slot işlemci dediğim Pentium 2 veya 3 olması lazım. SD RAM için ise bi kriterimiz yok. Varsa ve yollarsanız çok gral olur. sçs. p3 vardıda allah bilir nereye attm bide 2 tane 64 lük sd vardı. bulursam sana öm atıcam ama atmadıysam bulamamışımdır :D (mantıklısıda bu heralde) X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 İNTİKAM FİMLERİ! -Azumi -Bittersweet Life -Oldboy -Silmido -Sympathy for Mr Vengeance -City of Violence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 kaçtane intikam filmi var öyle yahu.. bunları en sevdğinden kötüye doğru yazsana bide hepsi kore yapımı diil mi;? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Her hafta belli bir tema seçiyoruz ona göre hibe yapıyoruz. Yoksa gelmiş geçmiş tüm intikam filmlerini elbette veremeyiz, seçki yapmışız kendi çapımızda. Bu haftanın hibeleri mulgear6'ya gidiyor. İyi seyirler , kargo için gerekli bilgileri yazınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Silmido -Sympathy for Mr Vengeance şu 2si yok bitek bakayım bulaym :D tavsie edersin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnamurX Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 @sturmvogel, Hibeler devam ediyormu acaba? Bu haftanın teması ne merak ediyorum. Eğer bir tema belirlemediyseniz "nostaljik animeler(80lerin sonu 90anların başı yapımlar)" temasıyla hibelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Baldur's Gate dileniyorum kotam doldu elinde bu seri olan varsa lütfen haber versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 AnamurX said: @sturmvogel, Hibeler devam ediyormu acaba? Bu haftanın teması ne merak ediyorum. Eğer bir tema belirlemediyseniz "nostaljik animeler(80lerin sonu 90anların başı yapımlar)" temasıyla hibelerinizi bekliyorum. hemşerim, söz verip de yoğunluktan yollayamadığım 2 arkadaşın hibesi var yarın onları aradan çıkartmam gerek, büyük ihtimal pazartesi hibe koyarım, söylediğiniz temayı ben severim zaten ama burada başka seven var mı tahminim yok. mersin'e sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aypodu olup kullanmayan varsa bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 @sturm sanırım benim de bişeyler vardı ama ne oldugunu hatırlayamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 mulgear6 said: @sturm sanırım benim de bişeyler vardı ama ne oldugunu hatırlayamıyorum :D OLDBOY ve SILMIDO istemişsin @KillJoy da "intikam filmleri" istemişti sanırım onu da halledecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 baldur's gate vardı bende ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Gerçekten varsa çok makbule geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 buldum 4 cd. işime yaramaz gönderebilirim istiyosan, ama izmirdeyim, kargoyu karşılarım dersen adres gönder yarın veriyim kargoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnamurX Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Aleyküm selam ! Konu dışı olacak ama mersinin neresindensin? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 1ytl =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Barbekü said: 1ytl =( wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 faik i bilmiosmusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 tamam da Pati-Do / Pazar Alanı (İkinci El) burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar