Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seleme gençler. Benim de evdeki eski emektar için slot işlemci ve/veya sd ram e ihtiyacım var. Slot işlemci dediğim Pentium 2 veya 3 olması lazım. SD RAM için ise bi kriterimiz yok. Varsa ve yollarsanız çok gral olur. sçs.
Mesaj tarihi:
KillJoy said:
eee bende death note movie istiodmm.. ? netçez :D

aslında old boyu görünce direk intikam serisi olsaydı..
oldboy u da çok merak ediorm.

Pazartesi günü bir hibe daha düzenlicem intikam filmlerine özel paket olacak
Mesaj tarihi:
roket adam said:
Seleme gençler. Benim de evdeki eski emektar için slot işlemci ve/veya sd ram e ihtiyacım var. Slot işlemci dediğim Pentium 2 veya 3 olması lazım. SD RAM için ise bi kriterimiz yok. Varsa ve yollarsanız çok gral olur. sçs.

p3 vardıda allah bilir nereye attm bide 2 tane 64 lük sd vardı.

bulursam sana öm atıcam ama atmadıysam bulamamışımdır :D

(mantıklısıda bu heralde)

X(
Mesaj tarihi:
Her hafta belli bir tema seçiyoruz ona göre hibe yapıyoruz. Yoksa gelmiş geçmiş tüm intikam filmlerini elbette veremeyiz, seçki yapmışız kendi çapımızda.

Bu haftanın hibeleri mulgear6'ya gidiyor. İyi seyirler , kargo için gerekli bilgileri yazınız.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
@sturmvogel, Hibeler devam ediyormu acaba?
Bu haftanın teması ne merak ediyorum. Eğer bir tema belirlemediyseniz "nostaljik animeler(80lerin sonu 90anların başı yapımlar)" temasıyla hibelerinizi bekliyorum.
Mesaj tarihi:
AnamurX said:
@sturmvogel, Hibeler devam ediyormu acaba?
Bu haftanın teması ne merak ediyorum. Eğer bir tema belirlemediyseniz "nostaljik animeler(80lerin sonu 90anların başı yapımlar)" temasıyla hibelerinizi bekliyorum.

hemşerim, söz verip de yoğunluktan yollayamadığım 2 arkadaşın hibesi var yarın onları aradan çıkartmam gerek, büyük ihtimal pazartesi hibe koyarım, söylediğiniz temayı ben severim zaten ama burada başka seven var mı tahminim yok.

mersin'e sevgiler
  • Yeni Oluştur...