synorin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Daha önce izleyip köşeye attığınız lost 3. sezon dileniyorum Yardımsever insanlar aranıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 +animeler Gundam 00 Ocean Waves: I Can Hear The Sea KKNJ Boogiepop Phantom +Lost dizisi (sezon 1-2-3-4) Hibeye koydum ama sadece ilk isteyene gidecek, istek mesajında da kargo için gerekli bilgileri yazmazsanız istemediniz sayacam onu da söyleyeyim. medyum değilim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 RAINBOW SIX IN KITABI OLAN YOK MU ? fotokopi çektircem pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 rainbow six bende vardı yau hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 MX serisi ile çalışmıor FX ile çalışıor die biliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 slickers said: birinizde şişme bebek falan hibe edin varsa yoksa anime 2. el şişme kadın OMG :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 EagleEye said: geforce440mx den daha yeni bi ekran kartı dileniyorum :P bulursan bana bu ekran kartını gönder bari dsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben getirirm koçum sana :D duruyo ole boş boş biraz overclock lu ama çalışıyor a bide ekstra fanı var kücük jet-ski motorundan bozma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 filtresiz camel soft dileniorm.. 2 adet olsa da olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ve russian instute serisi dileniorm 9 adet sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 KillJoy said: ve russian instute serisi dileniorm 9 adet sanırım ahahaa sabah sabah ii geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Vertical Limit filmi lazım.dvd,divx hic fark etmez.. ne kadar dl programında arattıysam bulamadım(dc++dakilerden cekemedim buldumda). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Rusya'da Tanrı'ya Dönüş kitabını dileniorm.. 15 gün fln dileniorm yanlız okuyunca geri yollucamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Russian Institute Lessons 1-9 tamamladım büyük bi azimle. forumdan bir yorum şöyle diyordu benim üzüldüğüm nokta bunların dünyanın en iyi filimleri olduğundan kimsenin haberi olmaması emeğine sağlık bende içimden onayladım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 @Masakari Üzgünüm, sana Shadow Skill yollayacaktım ama 800 DVDyi tek tek aradım bulamadım sanırım takas isteyen birisine yollarken arada gitmiş. Başka aradığın birşey varsa yardımcı olmak isterim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 İstanbul içinde Naruto'nun bütün bölümlerine sahip olan birisi varmı acaba en azından ilk sezonlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 haibane renmai (bölemi yazılıyordu :D) school rumble full avatar full olan var mı istanbul içi dileniyorum abiler ablalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 BeIlow said: haibane renmai (bölemi yazılıyordu :D) school rumble full avatar full olan var mı istanbul içi dileniyorum abiler ablalar School Rumble ve Haibane Renmei var, sevabına kargoyla yollarım. Özelden yaz bilgilerini. ? Avatar meraklısı değilim, olmayacam da maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Hibelere ilgi azaldı ne zamandır talip çıkmıyor belirtelim: Bu haftanın hibeleri: DVD1: -Almost Love -Oldboy -Flight of the Phoenix -Ring of Nibelungs DVD2: -Bittersweet Life -Curse of Golden Flower -High Rollers DVD3: -Xenosaga -Mushiuta DVD4: -Death Note Movie 1-2 -Hero DVD 5-6: -Otogizoshi DVD7: -A Scene At The Sea -City of Violence DVD 8-9: -Gundam 00 Kurallar aynı, kargo için bilgilerini veren ilk arkadaşa gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Benden Death Note Movie isteyen arkadaşın kargosunu yolladım , özelden hatırlarsa fiş numarasını d ayazarım. Diğer DVDleri isteyen arkadaşın kargosunu yarın yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 eee bende death note movie istiodmm.. ? netçez :D aslında old boyu görünce direk intikam serisi olsaydı.. oldboy u da çok merak ediorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 pucca dileniyorum karşılığında anime, uzakdoğu filmleri falan fistan ayarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 KillJoy said: eee bende death note movie istiodmm.. ? first come first serve (boyle miydi? :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 psp oyunları dileniyorum. dvd mividi ne varsa işte. umd olarak değil tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Esp eclipse dileniyorum . Kargoyu oderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar