SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 upluyorum: bu haftaki hibeler: Gundam SEED ve Gundam SEED DESTINY (6 DVD - İlk 9 bölüm türkçe) Gundam MS IGLOO (1 DVD - Türkçe altyazı yolda) Gundam 00 (2 DVD - Tüm bölümler Türkçe) İlk isteyene gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 İyiymiş lan bu topic sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 orjinallerse ben isterim :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 yeni haftanın hibeleri: 20 DVD karışık oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ben ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 @Holy kargon dün sabah gönderildi pazartesi elinde olur --------------------- bu haftanın hibeleri: 40 DVD karışık anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 oha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 moriQ said: Eski işe yaramayan şeyler için açtım. hoş ben bişey vermicem ama olsun. lazım. dün prince of persia sands of time ı indirdim. şerefsiz gf2 ile çalışmıyor. kıyıda köşede gf3-4 gibi bi ekran kartı olan varsa öm mesaj atsın göndersin. hadi kargo benden (: sonunda gf2 kullanan bir insan evladına rastladım gözlerim yaşardı sadsfd tek ben varım zannediyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Bu haftaki hibeler Dev ve Asteroth'a gönderilecek. Arkadaşlar özelimden kargo için gerekli bilgileri yazsınlar. (Asteroth arkadaşım, duman işaretiyle mi yollayayım DVDleri , adres şu bu bilgilerini yazmamışsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 pascalnouman said: elinde "Heart of darkness" olupta yollamak isteyen ? bende var da araştırmam lazım. bulursam yazarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 forgotten realms kitaplarını gönderebilecek olan?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sdfds p4 1.4 mhz 512 sdram olan bir makina için gf2 den daha iyi bir ekran kartı lazım sağda solda duruyorsa yollayın :p sd ram de kabul ederim ayrıca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 DVD 1-2 : Gundam 00 DVD 3 : Final Fantasy VII Dirge of Cerberus VG & Studio 4' kısa animeleri DVD 4-17 : Turn A Gundam & G Gundam & Gundam X & Gundam Wing DVD 18 : Final Fantasy VII Advent Children DVD 19 : Final Fantasy VII Last Order DVD 20 : Slayers Excellent & Macross 7 Movie & Macross 7 OAVs DVD 21-22 : Bubblegum Crisis Tokyo 2040 & Blame! DVD 23 : Momoiro Sisters & Hunter X Hunter OAVs DVD 24 : Yu Yu Hakusho Movie 1 DVD 25-26 : Irresponsible Captain Tylor & Yu Yu Hakusho OAVs & Tokko DVD 27 : Devil May Cry DVD 28-29 : Genshiken & Twilight Q DVD 30 : Blackjack Movie & Big O DVD 31 : AD Police & Spirited Away DVD 32 : Macross Flashback & Final Approach & Green Green DVD 33 : FLCL & Whisper of Heart & Tokyo Godfathers & Initial D Battle Stage DVD 34 : Macross Plus & Goshogun Movie & Neo Tokyo & Pet Shop of Horrors DVD 35-36 : Tale of Saiunkoku & Macross: Do You Remember Love Movie DVD 37 : Gundam 0079 Movie Trilogy DVD 38-39 : Gundam SEED Special Edition & Gundam SEED DESTINY Special Edition & Gundam SEED STARGAZER DVD 40 : Gundam 08th MS Team & Gundam 0080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 istiyorum istiyorum istiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Sawer said: istiyorum istiyorum istiyorum:D @Asteroth ve @Dev de istiyor, siz bölüşün en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Bölüşmediğiniz için DVDleri adresini ilk yazan olan Dev'e yolluyorum. Ama sonraki haftaki hibelerde öncelik ya Asteroth ya Sawer'de olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 dilenme topiği denmiş madem, kissology dvdlerini arıyorum ben de. trade falan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Yeni hibe var: -Macross Zero + Macross Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yeni hafta yeni hibe demek: -EF Tale of Memories -Crest of Stars -Saikano : She the Ultimate Weapon -Shingetsutan Tsukihime -Macross Zero -Macross Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 birinizde şişme bebek falan hibe edin varsa yoksa anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 wtb planescape torment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Nwn ımı ver planescape torment al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Rainbox Six in kitabını istiyorum bende zamanında çok aramıştımda bulamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 angel full sezon var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 geforce440mx den daha yeni bi ekran kartı dileniyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar