Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Yeni hibelerimiz var , ilk isteyene ücretisz gidecek , kızmaca darılmaca yok : -Devil May Cry 1-2-3-4 (5 DVD) -Mortal Kombat Armageddon -Metal Slug Anthology -Final Fantasy VII PC versiyon (4 CD) -Kidou Senshi Gundam SEED Destiny : Generation C.E. -Metal Gear Solid 2 -Dynasty Warriors 4 [spo] Tekrar yazıyorum : İstek mesajlarına lütfen bir zahmet teslimat için gerekli bilgileri yazın.Medyum değilim de... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 abi sole Gundam 0079 Movie yi haybeden fazla fazla dagitta su UC hastaligi bulassin millete uyusturucu tacirleri az az bak ne guzel sana bedava diye verir bagimli yaparya o hesap :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 -Super Robot Taisen Impact (1 DVD) -Juusenki L Gaim (3 DVD) -Summoner (1 CD) Bunlar mevcut hibelere dün eklenenlerdir.Hala inatla almam diyen olursa isteyen ilk kişiye hepsi beleş gidecek.Durum onu gösteriyor. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 10:20 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: Hepsiyle amma eğlenmiştim zamanında ehueh.Gerçi worms2 + grim fandango yu hala oynuyorum.(Worms2 yi arada bir sadece o 2 wormsun birbirine sürekli daha güçlü silahlar çektiği düello demosunu izlemek için yükleyip duruyom xD) aga youtube dan izlesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 .. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 10:16 tarihinde, Mosquito tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Anime -Perfect Blue (2 CD) -Full Metal Panic! + Tide Line Blues + Desert Punk (3 DVD) -Gundam UC ~ başlangıç seti (3 DVD) Oyun -Freespace : Great War (2 CD) -Rollcage Stage II (1 CD) Bu haftaki hibelerdir.İlk mesaj atan alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 hani gidiodun sen :P yolla bana UC leri ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 gidiyordum ama elde kalan hibeleri yollamadan gitmek istemedim (Gitmeyecek olsam bugün Fanboy Savaşları'na dayanamaz bişeyler yazardım) Sende Gundam'dan eksik ne var? MSNden ekle yolliym sana onları : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Ben dota için bilg yenileyim dedim xD Dileneyim elinde kullanmadığı ram veya ekran kartı olan var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Hibeler tüm hızıyla devam ediyor : -Perfect Blue (2 CD) -Full Metal Panic! + Tide Line Blues + Desert Punk (3 DVD) -Gundam UC ~ başlangıç seti (3 DVD) -Poor Sister Story + Virus Buster Serge (1 DVD) -Shadow Skill TV serisi (1 DVD) Oyun -Galactic Civilizations 2 (2 CD) -Need for Speed : Hot Porsuit (1 CD) -Fallout (1 CD) -Fallout 2 (1 CD) -Rollcage Stage II (1 CD) -SD Gundam G Generation F (4 CD) Bu haftasonuna kadar isteyen çıkmazsa ilk isteyene tamamı gönderilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Bugun itibariyle Fifa 07 de hibelere eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Bugun itibariyle hibelere eklenenler : Megaman X4 Megaman X5 Megaman X8 Star Wars : Republic Commando Star Wars : Empire at War Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 aga anarşistmisiniz siz böyle takas falan yapıyorsunuz,kolonize olursunuz bu gidisle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 SD Ram'i olan var mı ? böyle 128, 256 falan hiç fark etmez. Ram olsun yani. Hibe List: Gta3 Max Payne2 (şimdilik bu kadar. bulayım oyunları eklerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 akuma falloutlara talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Oldu kardeş , gerekli bilgileri özelime yaz.Pazartesi çıkartıyorum senin kargoyu. Bu arada yeni hibelere ek : PS1 Oyunları olarak : -Captain Tsubasa J -Vampire Hunter D -Armored Trooper Votoms -Gasaraki -Xabungle -Macross (2 CD) -Alone in Dark -Battle Angel Alita [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 14:16 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 14:16 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 falloutlar bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 yok , 1 yedek set daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 upluyorum: ------------------------ CDler: Red Faction (2 CD) Red Faction 2 (2 CD) Half Life Half Life: Blue Shift + Opposing Force Soldier of Fortune: Platinium Edition Soldier of Fortune 2: Gold Edition (2 CD) Splinter Cell: Pandora Tomorrow (4 CD) Resident Evil 4 (4 CD) Quake 4 (4 CD) Max Payne 2 (2 CD) DVDler: DVD1- Resident Evil 3 + Hentai Games DVD2- Resident Evil + Resident Evil 2 + Punisher DVD3- Deus Ex + System Shock 2 + Doom III + Doom III : Resurrection of Evil DVD4- Max Payne + Tribes : Vengeance + Next Generation Tennis 2003 + Pro Beach Soccer DVD5- Deus Ex 2 + Area 51 + The Thing DVD6- Resident Evil 3 + Freedom Fighters + Obscure + Urban Freestyle Soccer + Need for Speed: High Stakes DVD7- Shining Force Neo (PS2) DVD8- Honey and Clover 1. sezon (Anime) DVD9- Gunslinger Girl + Paranoia Agent (Anime) DVD10- Azumanga Daioh (Anime) DVD11- Gungrave (Anime) DVD'ler çiziksizdir, hibeci arkadaşlara özel çekildiler. İlk isteyecek arkadaşlara ücretsiz gönderilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 @Holy ve @Goering, isteklerinizi Cumartesi sabahı yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 @Goering kargo için gerekli bilgileri yazarmısın özelime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ben quake 4 cdleri DVD4'e talibim ya fena şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Bu haftanın hibeleri sonuçlandırılmıştır.Yukarıdakiler için yeni mesaj yollamayınız, pazartesi yeni hibe başlatılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 :f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Head said: :f pazartesi istediklerin gönderilecek merak etmeyesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar