paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Çalış allah çalış saat gecenin onu olmuş Patron saat dokuza mesai koymuş Hem zaten bulamam bu saatte dolmuş Ne gidicem lan eve yatarim ben ofiste Leventte deli gibi trafik Zaten evdede sular kesik Yarın sabah erkenden işbaşı Ne gidecem lan eve yatarım ben ofiste Saat olmus neredeyse yirmibir Isıklar bile sonmus ofiste bir bir Eve gidisim en az onbir Ne gidicem lan eve yatarım ben ofiste Ofis bir mekandır, bilene bir güzel ev Gece ne cin olur, ne cüce ne bir dev Açarım tüm ışıkları, sanki kuşum kümeste Ne gidecem lan eve yatarım ben ofiste Fazla mesai falan yok bizim şirkette Lakin beleşe akşam yemeği verilmekte Toplantı odasında da plazma tv mis gibi Ne gidecem lan eve yatarım ben ofiste Müdürün odasında deriden bi kanepe Gerçi biraz dar ama ederim artık idare Kahve makinası da olacaktı bi yerde Ne gidecem lan eve yatarım ben ofiste Ne güzel otobüsümüzdün sen 500t Güzergahının uzunluğu 62 kilometre Oksijensiz solunumu öğrendim senin içinde Ne gidicem lan eve yatarım ben ofiste Telefon çalar tam da çıkma vaktinde Patron emir verir,başlıycam böyle işe be Taksim,nişantaşı fıkır fıkır kaynarken bu saatte Ne işim var lan ofiste,basar giderim ben evime. eki eki eki eki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: Gece ne cin olur, ne cüce ne bir dev Açarım tüm ışıkları, sanki kuşum kümeste ahha cok iyimiş +reptnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ne gidicem lan eve yatarım ben ofiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ehueheu güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ofisimiz ikinci yuvamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ne güzel otobüsümüzdün sen 500t Güzergahının uzunluğu 62 kilometre Oksijensiz solunumu öğrendim senin içinde Ne gidicem lan eve yatarım ben ofiste ehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ne+gidicem+lan+eve+yatarim+ben+ofiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 e yukarda aynı linki vermişlerdi her üç mesajda bir bu linkimi vercekmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan kaynak vermediği sürece, evet. Hatta bunun ardından bir mesaj daha yazsınlar, ben de vericem, sıramı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yaz hadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ne+gidicem+lan+eve+yatarim+ben+ofiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 debuff geç kaldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 gezerim ben tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 geleneği bozmamak gerek.. bu sefer düz yazı halinde http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ne+gidicem+lan+eve+yatarim+ben+ofiste ;) xoxox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kaynak ekşi sözlük sanki. Şarkı lan bu. ahah. ekşi linki vermeyi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar