ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Efenim geçenlerde arkadaşı istanbulu gezdirirkene Galata kulesinin altında kuyruğu kangren beli kırık bir kedicik buldum.Araba çarpmış.. Hemen aldım eve getirdim . Yaklaşık bir haftadır tedavi görüyor , belindeki kırık neredeyse iyileşti ve kuyruğu için de özel tedavi görüyor kesilecek. Dolayısıyla bu müstakbel kuyruksuz ufak kediciğe bir ev arıyorum yoksa aldığım yere geri götürmek zorundayım.Yani Galata kulesinin altında sokağa... İşte resimler biraz =) [spo][/spo] Kedinin ilk kuyruğundaki tüyleri temizlediğimizde - ölmüşlerdi - adı sıçan kuyruk kaldı.. sonra kangrenden siyahlaştı öldü siyahkuyruk dediler , kuyruksuza doğru gidiyor isim diye ben de bari yoda ve obiwan isimlerinden sonra bu kediye de anakin ismini koymaya karar verdim tabi ki verdiğim kişi değiştirebilir zaten ismine bakmıyor daha..Tualet eğitimi de tamam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Zavallı... Galata'ya bırakma alan çıkmazsa, Cihangir'de kedi barınağı var - parkın yanında. Orada sokak kedileri krallar gibi yaşıyor, bazen ben de gidip besliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bak bunu duyduğum iyi oldu. Oraya götürürüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 pek de güzelmiş kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Hala ev arıyorum tamamen iyileşmesine üç dört gün kaldı sonra dikişler alınacak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar