Sorj Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Hangisini indiriyim 55i ile idare ediyorum ama su last target previous target gına getirrtti bana sinir oldum onları göstermeyen ve sağlam bir sphere solerseniz sevinirim? 55i belli bir süre sonra deli ediyor adamı su 99 ları denemek istiyorum hangisini önerirsiniz birde adres yazarsanız sevinirim? işallah yardım edersiniz bana birde 55i den farkı olmuyor dimi script yazılışı? uğraşan ve yazı yazacak olan arkadaşa teşekurler[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Streetlife Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 merhaba sana Sphere 99z5 i öneririm ama scriptlerinde bazı deiğşiklikvar ona göre sende senikileri değiştirmelisin örnek on=@click yerine on=@userclick gibi sana şimdiden kolay gele ....[hline]Xeria Uo Shard Owner [Bu mesaj Streetlife tarafından 13 October 2003 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 cok saol[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Streetlife Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 öenmli değil nede olsa insanız diğmi bilgi paylaşınca büyürmüş atalarımız demiş nekadar doru nekadar yanlış bunu zamanla görecez... Saygılarımla[hline]Xeria UO Shard Owner [Bu mesaj Streetlife tarafından 13 October 2003 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 55 scriptlerini 99'lara gecirmek icin gelen eziyetlerin en buyugu findid.i_hebe.komut formatinin findid(i_hebe).komut haline getirilmesi.. Triggerlar bi mass find&replace programiyla bikac tiklamayla halledilirken bu alet oyle yapilamiyor. Bircok baska degisiklik de var, dialoglarda, ore spawnlarinda vs.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ozaman 55i de kaliyim ben :) saolun yazdıklarınız icin[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar