sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Böyle bir buzdolabı aldım, büro tipi. Bütün gece prizde kalmasına rağmen hiç soğumamış. Bu makineler biraz cinsmiş galiba, bildiğimiz buzdolabı gibi değil, motor falan yok. Anlayan, bilen, kullanmış olan arkadaşlar varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 buzdolabının ısıyı dağıttığı bir yer var, oranın köpük gibi bir koruma malzemesi ile kapanmadığından emin misin? Amonyaklı buzdolapları ısı ile çalışıyor. Resistans var, amonyağı ısıtıp hareket ettiriyor. Sonra bu ısıyı atması gerekiyor. Bu yüzden buzdolabının kesinlikle kapatılmaması gerekiyor bir yere, yoksa çalışmaz. Buzdolabı ısınıyor mu? Isınmıyorsa sorun vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Isıtıcısı var, arka tarafı borular falan ısınıyor, ama içi soğumuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ısınan buzdolabı soğutuyor? hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Öyle olması mantıklı zaten. Isınan kısım ısıyı dolaptan alıyo, dolap da ısı verdiği için soğuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 amonyak devridaim sistemi ile cali$miyor mu? Çok fazla bir sogukluk bekleme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Fazla bir soğukluk olmayacak zaten, amaç serinlik sağlaması. Uzun zamandır kullanılmamış olması soruna bir etken olabilir mi? Acaba daha fazla bekleseydim birşeyler olur muydu? Bir de bir yerlerde sallanması hatta ters çevrilmesi, onsan sonra çalıştırılması öneriliyordu, ama bu bilgiye güvenemedim, aslı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: ısınan buzdolabı soğutuyor? hadi bakalım :D buzdolapları öyle çalışır zaten ısınan kısım ısıyı çeker, içerisi soğur. Yada öyle birşey. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:14 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar