Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Arkadaşlar ben baya bir süre bilgisayar ara o yüzden baya şeyden geri kaldım oyun downloadları hakkında bir sorum olucak. Bizim işyerinde 4000k bağlantı var, direct downloadlardan 300k gibi bir hız la download yaparken torren sitelerinden 0.50 gibi hızla download ediyor. sanırım birşeyler yanlış yapıyorum sanırım yardımcı olursanız sevinirim birde oyun downloadlarında reloded ve fixxed yazıları birde leechers la seeds az veya çok olmalarının bir anlamı varmı ? Teşekkürler..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 iş yerinden yapamazsın - portlar kapalıdır.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 tunneling hede hödö? işe yarar mı?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 unutmuşum onu - yarar. http://www.artofping.com/
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yok kapalı değil bağlantı limitsiz zaten (işyeri babamın birkaç muhasebeci dışında o bağlantıyı kullanan yok ) direct linklerden dediğim gibi anime olsun birşey olsun 300k gibi hızlarda 10 gb şeyi bile 2.5 saat da indiriyorum. torren ları tam yanlış mı yapıyorum bilmiyorum flashget deniyorum , linkte utorrent gene muthiş yavaş
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Yanlız tunneling koruma dışında hızımı etkilemezki..
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 torrent için port açman falan gerekli olabilir. portforwarding.com da gerekli cevaplar var.. her modem tipine göre nası port açılır falan..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 port faklı birşey abi. eğer dsl kullanıyorsan bilgisayını ayarlamalı ve modemden port açmalısın. alternativi yok bunun.
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Hah güzel.. Gerge modem ayarlarında olağan ayarlardan hangisi değiştirmem gerikiyo biraz anlatırmısın.
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 TCP UDP açıkmış zaten, ozaman nerden problem anlamadım. benim modem otomatik açmış zaten
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Çözdüm, wireless ı wpa2 den wpa aldım, tesadüfmü bilmem ama oldu hızım 70k lara çıktı.
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hımm şu yeni bağlantı olayı sayesinde bende yardırıcam download işini muha
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 seed o dosyayı saglayan, leechers o dosyayı çeken anlamında seed'in yüksek olup leechers'ın düşük olması senin yararınadır
Öne çıkan mesajlar