Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 utorrentle downloadun ...... koymaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 2 side iyidir ,şahsen azureusla hiç bir sorunum yok. leecher hadisesine gelince en güzeli ratio isteyen sitelere üye olmak ,ratioyu tutturdu tutturdu tutturamadı siteden kovulur zaten, uğraşamam leecher takımı ile :) . 256 ile 1.5 ratio yaptım ,Yeni hızlarlada ilk bir iki ay dışında fazla bir download yapılabileceğini sanmıyorum 1024 =250Gb , 2048=500Gb ,4096=1Tb download demek aylık eğer paso download yaparsanız.Bu kadarlık downloadu ne yapar bir kişi nerden Hdd boş dvd bulur bir düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Her ikisi de tam ekranda değilken DL yapmayı unutabiliyor. (Bir keresinde 10 saat açık bıraktım %1 bile ilerlememişti tam ekrana tıkladım starting falan yazdı hadi len dedim artık hiç simge durumuna küçültmüyorum) Ama hangisini kullanıyorsun dersen Azureus kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hmm sanırım sende bi sorun olmuş olabilir.. bende hep arka planda, simge durumunda çalışıyorlar.. daimi download ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 azureus 2.5.0.0 + hacked shu mod rulz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 baglantilar hizlandi hala hack pesinde kosuyorsunuz. yakinda israil gibi toplu ban yiyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Windows kullanıyorsan uTorrent, linux kullanıyorsan Azureus kullan. Azureus bir java uygulaması. Haliyle windows'a fazla yük bindiriyor ama bu durum linux için pek geçerli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 rahatsiz benim bağlantım hızlanmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar