DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bişi olmuyor işte mantıksız bulursan dismiss edeceksin hiç bir etkisi olmuyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 dismiss edince yine bi karari secmissin gibi o belirli süre icinde kayboluyo dismiss ettigin issue, yani herhangi bi politikaya uymuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 (Yeni açılan forumda koyacak uygun bir bölüm olmadığı için burdan devam ediyorum) Kutsal Sakesia İmparatorluğunda bu sabah halkı sevindiren bir olay gerçekleşti. İsyan sırasında teslim olan demokrasi yandaşları düşüncelerinin yanlış olduklarını kabul edip kutsal kralın merhametine sığındıktan sonra salıverildiler. Ailelerine ve dostlarına kavuşanlar arasında gözyaşlarını tutamayanlar oldu. Yaptıklarının doğru olduğunu savunanlar ise hala hapishanelerde tutuluyor ama söylentilere göre işkencenin lafı bile geçmiyormuş. Bunun dışında halka "basitleştirilmiş demokrasi" adlı demokrasi karşıtı kitaplar dağıtılmaya başlandı. On senedir söylenen yalanlar, gizlice alınmış kararlar ve örtpas edilmiş olayların anlatıldığı kitabın daha basitleştirilmiş hali okullarda da okutulacağı söylentiler arasında. Kitabın ana temasının Sakeria halkın cumhuriyeti'nde yaşanmış yozlasmış demokrasinin olduğu ve diğer ülkelerin demokrasi anlayışını eleştirmediği dikkat çekmekte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 The Holy Empire of Uttuman olarak Kutsal Sakesia İmparatorluğunda bulunan demokrasi yandaşlarımızı geri çekiyoruz. kısmet değilmiş derken Kutsal Sakesia İmparatorluğu halkından repleri kapıyoruz:pThe Holy Empire of Uttuman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Gretzia Sultanlığı adına; Başvezir Süleyman Hububat'ın bildirisidir: Gretzia yeni Sakesia hükümetini tanımıştır. Büyükelçi olarak Abdurrahman Kobomba'yı atamayı uygun görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 GSHA saat 23:42 itibarı ile bildiriyor. Dredia Cumhuiryeti'ne verilen ültimatomun ardından, Gretzia Silahlı Kuvvetlerinde hareketlilik başladı. Resmi olarak doğrulanmamakla birlikte hava, deniz ve kara kuvvetlerine kısmi seferberlik emirleri dağıtılmış durumda. Serdar-ı Ekrem Halil Paşa'nın , istediğimiz an Dredia'yı ezebiliriz açıklamasının ardından GHK uçaklarının hangarlarını terk ederek uçuşa hazır konuma getirildiği görüldü. Savaş korkusu içindeki halk marketlere akın etti. Heyeti Vüzera halkı paniğe kapılmamaya çağırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 http://www.nationstates.net/quintilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 The Holy Empire of Uttuman kutsal imparatorluğumuz tüm paticik milletlerini uluslarını ve imparatorluklarını bu savaşı durdurmaya çağırıyor. ve belki bu hareket bölgesel bir askeri güç birliine dönüşebilir. gerekli mi gerekli yapılmalı mı yapılmalı.. mağdur milletlerin yanındayız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 The Democratic Republic of Otuken Bu antidemokratik hareketliliği uluslararası barış alanında kınıyor ve oluşturulabilecek bir barış gücüne destek verebileceğimizi belirtiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Gretzia'nın nüfusu her iki düşmanca davranış sergileyen devletin toplamından fazladır. Ayrıca savunma bütçemiz yine her iki devletin toplamının üç katından fazladır. Bu derece fevri davranışlar sergileyecek cesareti nereden bulduklarını merak ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Göcebe Jagathai halkı adına bu şiddet dolu tavrı kınıyorum. Ayrıca herhangi bir savaş durmunda, bütün sivillere sınırlarımız acıktır, ekonomimiz güclü olmasada, tarım politikalarımız kendimizi ve savaş mağdurlarını beslemeye fazlasıyla yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 The Holy Empire of Uttuman sınırlıda olsa bu olaya tepkimizi koyucaz savaş bu topraklarda en son çaredir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 OOC:(( Gidiyom yatmaya sabaha kadar saldırmayın, gerçi ben dalacam ama yarın neyse. Bu arada benim bu Gretzia gibi düşündüğümü sanmayın benim asıl kendi düşünceme göre yaptığım ülkem Honnoria)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Dorke Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika bildirisi: Dorke Cumhuriyeti olarak bu kabul edilemez olaya karşı suskun kalmama kararı aldık, herhangi bir askeri harekat olması durumunda, mağdur ülkelere destek olacağımızı, barış adına açıklarız. Yapılacak yardımların ne şekilde olacağı, eğer askeri harekat gerçekleşirse belirlenecektir, duruma göre mağdur ülkeye silah, mühimmat, parasal yardımların yanında, askeri müdahalede bile bulunabiliriz, tüm ilgililerin dikkatine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bu arada savaşları netten oynayabilsek aslında :) ufak bir kodla devletin defansa yaptığı yatırıma göre zarlar verilerek iki tarafın zarları atması sonucunda savaşın galibini belirleyebiliriz, 2v1 3v1 vs gibi durumlarda atılan zarlar da toplanır falan olur mu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 oyle bisey bulunabilir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Aşağılanan biziz, tek beklediğimiz bir özür. Saldırgan olduğumuzu iddia etmek mantıksızlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Gretzia devletini ve sultanını daha barışçıl çözümlere davet ediyorum, böyle bir durumda hakkınızı önce diplomatik yöntemlerle aramanız, en azından belli ambargolar ile cevap vermeniz bir derece kabul edilebilirdir, ancak silahlı harekat en son çözüm olmalı. Barışı sağlamak adına bir oturum düzenlenebilir, DC bu barış harekatında rol oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Risk tadında bir sistem yapılabilir aramızda aslında. ombakkombakın dediği gibi bu oyunda yaptıklarım kesinlikle gerçek hayatta düşündüğüm şeyler değildir dfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bu arada ben demeyi unuttum; www.nationstates.net/fehmi edik: adım fehmi degil yahu. umut sarıkayanın bir karakterinden esinlenip fehmi koydum adı [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 01:31 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Gretzia henüz kimseye saldırmamıştır, silaha başvuracağımız sonucuna varmak için çok erken. Ayrıca savaşa varmadan önce diplomatik ve ticari ilişkileri askıya almak gibi önlemlere başvurmuştuk. Ancak hiçbir yöntem Demokratik Terörist devletleri yola getirmedi. Silaha başvurmak zorundamıyız buna henüz karar verilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 benim hakkımda da asla öyle bir düşünceye kapılmayın :) tamamen rp. ben araştırayım o zaman php ile bişiler yapmaya çalışırım algoritması için önerileriniz var mı? benim düşündüğüm savaşmaya karar verenler sisteme üyelikleriyle giriş yaparlar ve o anki defans yatırımlarını yazarlar, sistem her 1 milyar dolar için bir zar verir ve taraflar birer tuşa basar zarları atar, atılan zarlar sistemde kaydedilir ve toplanıp sonuca varılır, yani bu tarz birşey olabilir.. ama derseniz defans yatırımını xml den çeksin vs vs sanırım o kadar yapamam :) biri yaparsa hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 http://www.nationstates.net/phyxantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Gretzia devletinin askeri hareketliliklerinden dolayı telaşlandığımız için böyle bir durumda izleyeceğimiz politikayı belirtme kararı aldık. Silahlı müdahale olmaksızın bu ilişkilerle ilgili tamamen tarafsız davranacağımızı bildiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Defans 1 milyar dolara 1 zar atıyorsa saldıran 2 milyar dolara 1-1,5 zar atmalı bence. Ortalama bir ülkenin 10-12 bir bölgeden oluştuğunu varsayarsak veya nüfus/2milyon=şehir sayısı gibi böylece çat çut girip dağıtmak önlenir. Savaş sonucu olarak da özerk devlet(vassallık) söz konusu olabilir ya da normal siyasi sonuçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar