zgrw Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 içinden tek kılıç geçen, kırmızı arkaplanlı korsan bayrağı güzelmiş, bide benim bayrağım güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ülke savunmasında bir numarayım. Korkun benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Miss Paticik 2007 güzellik yarışması yapalım: İşte Benim adayım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 oyunda sıkıntıdan patladım biraz action katayım dedim :) ve tüm kıtaya savaş actım hehehe herkes gaza geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ülkem iç sorunlardan ötürü dağılmıştır.. hepimize geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 danışmanlarımdan birisi sekreteriyle masanın altında seks yapmış skandal çıktı ülkede üstelik adam gay, 2 karısı bir çocuğu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Bugün aklıma geldi tekrar başladım Paticik bölgesine daldım direk oynayanlar kimler şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bunca yıllık oyunu yeni keşfettim utanıyorum:)Var mı hala oynayan yada tekrar başlamak isteyen.Büyük bir birlik kuralım fln:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ben oynuyodumda bugun biaktim walla ayni sorular cikmaya basad surekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Valla ben bir deniyorum oyunu..Bölge olarak pasific bölgesindeyim. Ama tekliflere açığım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 güzel şeyler eklemişler. bi ara patiden büyük grula oynuyorduk baya zevkliydi regionumuz vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar