Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4096 Adsl Vs 1024 Kablonet geçiş sorunsalı

Narbonzar

Öne çıkan mesajlar

Türktelekom indiriminden sonra birden fazla Başlık açıldı ama herhangi bir güncel geçiş yazısı bulamadım ve biraz acil yardıma ihtiyacım var.Sanırım sadece bu gün sipariş ettiğim kablonet modemini ve kablonet başvurusunu iptal edebilirim.

1 yıl öncesine kadar 64 Kablonet kullanıyordum 256 adslye geçince download da hızlanma olsa bile kablonette rahatça oynadığım battlefield 2 gibi oyunları oynayamaz oldum(veya 60 kişi lagsız oynadığım serverlar yerine 20 kişilik serverlara geçmek zorunda kaldım)64 kablonet ile istanbuldan 1024 adslilerin pingiyle aynı sonuc'u aldığımı hatırlıyordum(ki adslye geçmede benim elimde olan birşey değildi) sanırım bu oyunlardaki kablonete göre pingin kötü olması adslnin upload hızından kaynaklanıyor.

Bir hafta önce 1024 kablonet'e başvurdum (109 milyon) ve şimdi 4096 adslnin 89 milyon olduğunu öğrendim.Gerçi bol bol download yapsamda oyun oynatmadığı sürece internetin bir anlamı kalmıyor benim için.Şimdi hangisine geçiceğim karar veremiyorum adslde daha iyi dosya indirme olanağı var fakat bu hız oyunlarada yansır mı ? 64k kablonun bile bazı sunucularda 1024 adsl ile nerdeyse aynı ping aldığını gördükten sonra süpheye düştüm.En azından bu 4096 1024 kabloyu geçer mi?
Sosyal ağlarda paylaş

oyun oynama açısından 10mbit adsl olsun gene kablonetin pingi olamaz çünkü farklı sistemler.
Bence 256 kablonet + 1bit adsl al, ikisi de sınırsız olsun.
Oyun oynarken download yaparsın hiç sorun yaşamadan.
Kabloyu oyun oynarken browse yaparken kullanırsın, vardır programı şeysi herhalde.
Aslında 2mbit adsl + 256kablo daha optimum oluyor. Bf2 128kablo ile işliyorsa onu al hatta.

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 11:24 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...